Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hódítsam meg újra, vagy hagyjam?
Az én történetem elég bonyolult, de nagyon tanácstalan vagyok szóval kérlek segítsetek!
20 éves vagyok és szűz. A barátom 24 éves és jóval tapasztaltabb mint én, de bizonyos okokból amit nem részleteznék nem volt barátnője közel 2 éve. Tudni kell, hogy nem azért vagyok szűz, mert ne lett volna lehetőségem, vannak udvarlóim, egyszerűen nem éreztem még úgy, hogy meg kell tennem.
Most viszont megismertem Őt, akiben mindent megtaláltam amire szükségem van és 3 hónapja vagyunk együtt. 1 hét ismeretség után össze is jöttünk.
Másfél hónapig minden jól ment, rengetek programot csináltunk és sok időt töltöttünk együtt.
Az ágyban is haladtunk, de éppen mikor már lassan elérkezettnek láttam az időt, hogy lefeküdjünk egyszer csak elkezdődött nála ez a furcsa időszak, amitől alig beszéltünk, ha együtt voltunk sem éreztem, hogy igazán örül nekem. Míg korábban mondta, hogy hiányzom és szeret már nem is mondta, csak akkor ha én mondtam neki először. Azt mondta, hogy ez tőlem független (a múltjából fakadóan vannak ilyen 1-2 hetes időszakai)
Most az ünnepek alatt azonban én teljesen kikészültem lelkileg ettől, főleg, hogy nem is találkoztunk, mivel én az ünnepekre hazajöttem.
Most azonban mint kiderült az egyik problémája az, hogy én szűz vagyok, és nem biztos, hogy ő a megfelelő személy arra, akivel először megtegyem, mert mi van ha utána szakít velem, mert továbbra sem működik a dolog?
Azonban ha lefekszünk is úgy érzi, hogy már csak azért tenném meg, mert ő ezt mondta most, mert korábban úgy érezte, hogy én nem akarom ezt a részét a kapcsolatunknak, neki pedig fontos lenne.
Nem tudom mit tegyek..Szeretem.
Igyekeztem röviden összefoglalni a dolgokat, remélem tudtok tanácsot adni... köszönöm!
köszönöm a gyors választ!:)
Nincs arra valami tipp, hogy keltsem fel az érdeklődését újra úgy, hogy ne agyaljon azon, hogy a szüzességemmel mi lesz..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!