Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el vagy tartsak ki?
Van egy fiú az életemben, immáron két és fél éve, aki a legjobb barátom, a szeretőm, a lelki társam és ő is így van velem. Régen szerelmesek is voltunk a másikba. A mai napig nagyon szeretjük egymást, de ez már nem szerelem, ugyanis kétszer is szakított velem, mondván hogy nem én vagyok számára az igazi.
Én a mai napig úgy vélem, hogy nagyon boldogok lehetnénk együtt. Ezzel ő nincs így...
De mindezek ellenére, a szakítás óta is jóban vagyunk, eljárunk nyaralni, együtt alszunk, közös programokat tervezünk, együtt karacsányoztunk stb. Mikor egy hétig külföldön voltam, akkor már alig várta, hogy hazajöjjek.
Csak hogy mindezek ellenére sem akar velem újra járni, mondván, hogy ő csajozni akar és ismerkedni. Én pedig már nem jelentem számára azt az újdonságot, amire vágyik. Meg különben is, soha nem írtam igazán felül az exét, akit a nagy szerelmének tart a mai napig.
Az a baj, hogy azt érzem, hogy nem tudnék élni élni nélküle. Ha belegondolok, milyen lenne az életem nélküle görcsbe rándul a gyomrom és megjelennek a könnyek a szememben.
Szóval talán ezért is, de úgy vélem, hogy egyszerűen csak időt kell neki hagyjak, hogy kicsit érettebb legyen.
Jelenleg ő még barátnővel nem is akarna együtt élni, csak is haverokkal.
Várjak még? Higgyem hogy nekem van igazam és egyszer végre belátja, hogy ha a mai napig nem tudott elszakadni tőlemm akkor az jelent valamit? Vagy inkább próbáljak meg végre túl lépni?
23L (F24)
2
oké, de nem a titulusára voltam kíváncsi, hanem mi van vele?mit tudsz róla?
nem szoktak beszélni, de legutolsó információm szerint a lánynak van barátja
azt a lányt legvégül miattam hagyta el, mert megismert és úgy döntött, hogy sokkal többet érek annál a lánynál és szakított velem, aztán kezdünk mi randizni
de ekkor már az ő kapcsolatuk egyébként is az utolsókat rúgta, addigra már a jegyesség is rég fel volt bontva
elég viharos kapcsolatuk volt
egy év után jegyesség, aztán szakítottak hogy pár hétre újra összejöjjenek, hogy újra szakítsanak és újra összejöjjenek, s ekkor kerültem én a képbe
szóval ők kb másfél évig voltak együtt
eleinte kb csak a rosszakat tudtam a lányról, aztán valamennyi jó tulajdonságáról is mesélt nekem, de soha nem értetem, hogy mit szeretett igazán benne, olyan volt mintha bálványozta volna...
most meg szerintem csak a múlt emlékei szépültek meg, amit ő meg úgy vesz lesz hogy még mindig hiányzik neki a lány
4
Nagyon el vakult vagy.Ebből az írásodból is az jön le, és ebből is:
"Van egy fiú az életemben, immáron két és fél éve, aki a legjobb barátom, a szeretőm, a lelki társam és ő is így van velem."
Ha ez igaz lenne, nem indítottad volna ezt az egész kérdésedet.
"
"most meg szerintem csak a múlt emlékei szépültek meg,"
Két ember egymáshoz fűzödő kapcsolatáról egy okos ember így nem nyilatkozik, mert nem tudhatod, hogy mi történt kettejük között.
a saját tapasztalataimból indultam ki. Az az exem, aki szinte teljesen tönkre tett, azóta előfordult már hogy hiányzott. De azért, mert eszembe jutottak a szép dolgok. De soha nem mennék még egyszer a közelébe.
Ő is így van az exével. Legalábbis azon részével, hogy akar e vele beszélni vagy találkozni. És nem akar. Látni sem akarja.
Ezért gondolom, hogy azok már a csak a múlt megszépült emlékei.
És az egy percig sem volt kérdés, hogy barátok vagyunk e vagy sem. Ahogy sem h egy fajta lelki társnak tartjuk magunkat.
A kérdés csak annyi volt, hogy mindezeken felül megéri e vajon várni vagy sem. Hogy mindezeken felül fog e változni még a legfontosabb dolog: az h igazán akarjon. Mert pillanatnyilag sajnos nem elég, az h hiányzom neki, hogy fontos vagyok a számára, h őrül, hogy az élete része vagyok. Akkor is menni akar.
Jajjj, ne legyél már ennyire butuska!
Soha, de soha nem leszel igazán a barátnője, mert nem szeret! Egyszerűen csak kényelmes, hogy van valaki mellette, aki bármikor kéznél van, de emellett azt dönt meg, akit akar. Nem vagy más, csupán tartalék. Kihasznál, te pedig hagyod. Sajnálom, de ez az igazság.
Tudom, hogy nem könnyű a szakítás, de mielőbb szabadulj meg tőle és keress egy olyan fiút aki szeret és megbecsül téged! Mert előbb vagy utóbb ennek a srácnak is lesz barátnője, aki nem te leszel és akkor sokkal rosszabb lesz. 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!