Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a pasim más lánynak megírja azt hogy : jaj látom esküvőn voltál rendesen megbámultalak a képeken.! Na ez normális szerintetek? Segítség! Ez nekem nagyon fáj s nemtudom mit tegyek hagyjam el?!
Hat azert ne hagyd el :)
Ki volt a lany?
Lehet rokon ? Vagy regi barat? Osztalytars ?
Ez semmit nem jelent.
Miota vagytok egyutt?
Lefordítom neked:
"Szia! K*rvára bejössz, ha te is szeretnéd, hogy felpróbáljalak, írj vissza. Puszi!"
Amúgy én személy szerint nagyon primitív, "IQ fighter" módszernek tartom ezt a fajta ismerkedést, attól függetlenül, hogy az illető kapcsolatban van-e vagy sem.
24F
Nem ez az első ilyen dolog? Akkor mi kérdés?
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de szerintem biztosan fiatal, a naivságodból ítélve.
Szerinted az normális, hogy a hapsid folyamatosan más csajok után kajtat, miközben elvileg veled van és téged szeret?
Ú b a z m e g. Két részről is gáz. Nyilván ti ilyen "izék" vagytok, hogymondjam. Verebek.
Egyrészt milyen már, hogy ilyet ír a pasid egy lánynak, beszarok. :D
Másrészt, meg ezen akadsz ki és ez miatt könyörgött a bocsánatodért a pasid?
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!