Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Főváros vagy kisváros? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dragonlordofczar kérdése:

Főváros vagy kisváros? Mit érdemes beáldozni egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, a párom fél év távkapcsolat után, össze akar költözni, de csak úgy ha én költözök hozzá 100km-re, el a fővárosból. 28 éves nőként meddig várjak?! Ő 36 éves és van egy fia, és borzasztó türelmetlen, mivel nem tudtam még dönteni. Megéri nekem elköltözni a fővárosból, egy igaz megyeszékhelyre, ahol mar 3 hónapja keresek munkát de nem kapok, bár szerinte vállalkozást kellene csináljunk!?

2016. febr. 19. 13:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
15. vagyok. Hát még ezek ismeretében is nagyon ki lennél neki szolgáltatva szeritem. Én megértem, hogy neki ott a fia, meg a munkája is. De biztos, hogy ezt akarod? Ez már alapból olyan szitu, hogy neked kell kő keményen alkalmazkodni. Én csak akkor javasolnám, ha tényleg nagyon komoly a kapcsolat és ő lehet az az ember, akire mindig is vágytál.
2016. febr. 20. 08:54
 22/25 A kérdező kommentje:
#15 igazából sokszor elég csúnyán beszélt velem, de folyamatosan azt kapom mindenhonnan hogy mar "öreg " vagyok mar kellene, hogy legyen családom és a tapasztalataim is azt mutatják, hogy hiába várok mindnek lesz hibája..... Folyton azt kapom a páromtól, hogy milyen vagyok, hogy ezen nem kell ennyit gondolkodn, és hogy gyerekes amiket csinálok néha, hogy pro-kontra listát írok, mert megmondtam neki hogy megfontolt, óvatos döntést szeretnék hozni. Bár szerinte és a barátai szerint túlspilázom a dolgot.... És akkor még ott van mellette az anyai nyomás, mindketten folyton lekövetni és szabályozni akarnak, és lassan azt hiszem kezdem elveszíteni a józan ítélőképességem, ezért is tettem fel itt ezt a kérdést, hogy megbizonyosdjak, hogy tényleg én vagyok olyan rossz mint ahogy azt szeretnék elhitetni velem, vagy csak túl sok mini diktátor van az életemben. És mindannyian nagyon sokat segitettetek, minden hozzászólással!
2016. febr. 20. 09:14
 23/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Ha már anyuka is így áll hozzá szerintem hagyd a fenébe. Ha már most így viselkednek veled mi lesz később.

Úgy látom bizonytalan vagy és félsz. Jól látom? Ha igen, akkor szerintem már megvan rá a válasz, hogy hogyan cselekedj.

27 éves vagyok, már én is szeretnék családot, de nem minden áron és nem ilyen férfi mellett.

Ismerősök, családom sokszor szajkózzák, hogy ideje lenne már egy normális férfit találni, na persze, mintha ez egy csettintésre menne.

Inkább várok, mint, hogy egy rossz kapcsolatban éljek. Barátnőm előttem a személyes példa. Rossz kapcsolatban vállaltak gyereket, ahogy megszületett a pici, a pasi dobta őt.

Az, hogy egy vállalkozásba fog vele, főleg fél év után és ilyen viselkedés mellett, meggondolatlanság lenne.

2016. febr. 20. 11:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is tojd le, hogy ki mit gondol.

Az emberek úgy gondolkodnak, hogy a párkapcsolat egy gombnyomásra jön és kelléke az életnek. Lehet így is csinálni. Csak akkor ne várja az ember, hogy kielégítő, kiegyensúlyozott, örömteli kapcsolata lesz.

(Egyetértek az előzővel, hogy nekem például nem kell a család mindenáron, csak egy normális emberrel tudom elképzelni.)

Az meg, hogy erőlteti(k) nekem nagyon nem jön be. A szerelmes ember pont, hogy nem erőlteti a párját, hanem inkább önfeláldozó. Meg, hogy az anyja irányítja a fickót?! Akkor ő még egy nagy gyerek lehet. Ha nem szeretné a pótmamája lenni, és nem szeretnéd, hogy 3-asban legyetek a kapcsolatotokban anyucival, akkor szerintem ne vállald ezt az egészet.

2016. febr. 20. 12:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Hogy döntöttél?

Nálunk fordítva volt, a párom költözött volna hozzám (nekem még nincs gyerekem) de végül betojt a változástól és nem jött ... rá is ment a kapcsolatunk.

2016. szept. 20. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!