Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főváros vagy kisváros? Mit érdemes beáldozni egy kapcsolatért?
Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz. A te életed, mi nem dönthetünk helyetted.
Egyébként, ha nagyon a fővárosban akarsz dolgozni, akkor vannak buszok és vonatok is, az a 100 km nem sok, ha úgy vesszük, hogy ha jó a közlekedés, lehet ingázni.
Én az biztos, hogy nem költöznék fel vidékről a fővárosba, semmi pénzért sem.
éltetek vmennyit együtt?
mert ha most feladsz itt mindent, és nem megy, akkor visszajössz?
fél év ismeretség után én nem kezdének vállalkozásba senkivel!
Nem valami jók a kilátások...
- egyáltalán nem hajlandó kompromisszumra, ő nem tenne semmit a kapcsolatotokért, eszébe sem jutna átgondolni, talán megoldható lenne-e, hogy ő költözzön a te városodba (gondolom nem nézelődött, hogy találna-e munkát)
- türelmetlenül várja a válaszodat, kvázi kierőszakolja belőled... ez nekem eléggé ultimátumszerűnek tűnik
Egyáltalán nem érdemes beáldozni ennyit.
Fél éve vagytok távkapcsolatban, türelmetlenkedik, gyereke is van, és még munkád sem lenne. Még ha össze is jönne a közös vállalkozás, akkor is ott van az a dolog, hogy ha szétmennétek (amire a körülmények ismeretében nagy az esély), megint munka nélkül lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!