Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Főváros vagy kisváros? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dragonlordofczar kérdése:

Főváros vagy kisváros? Mit érdemes beáldozni egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, a párom fél év távkapcsolat után, össze akar költözni, de csak úgy ha én költözök hozzá 100km-re, el a fővárosból. 28 éves nőként meddig várjak?! Ő 36 éves és van egy fia, és borzasztó türelmetlen, mivel nem tudtam még dönteni. Megéri nekem elköltözni a fővárosból, egy igaz megyeszékhelyre, ahol mar 3 hónapja keresek munkát de nem kapok, bár szerinte vállalkozást kellene csináljunk!?

2016. febr. 19. 13:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%

Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz. A te életed, mi nem dönthetünk helyetted.

Egyébként, ha nagyon a fővárosban akarsz dolgozni, akkor vannak buszok és vonatok is, az a 100 km nem sok, ha úgy vesszük, hogy ha jó a közlekedés, lehet ingázni.

Én az biztos, hogy nem költöznék fel vidékről a fővárosba, semmi pénzért sem.

2016. febr. 19. 13:05
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Munkát nehezebb találni mint párkapcsolatot. Hagyd a pics*ba!
2016. febr. 19. 13:05
 3/25 anonim ***** válasza:
#1: A kérdező nem a fővárosba költözne, hanem onnan el.
2016. febr. 19. 13:07
 4/25 anonim ***** válasza:
igen, tudom - az már csak a saját egyéni véleményem volt, hogy én a kisvárost jobban preferálom
2016. febr. 19. 13:11
 5/25 anonim ***** válasza:

éltetek vmennyit együtt?

mert ha most feladsz itt mindent, és nem megy, akkor visszajössz?

fél év ismeretség után én nem kezdének vállalkozásba senkivel!

2016. febr. 19. 13:13
 6/25 anonim ***** válasza:

Nem valami jók a kilátások...

- egyáltalán nem hajlandó kompromisszumra, ő nem tenne semmit a kapcsolatotokért, eszébe sem jutna átgondolni, talán megoldható lenne-e, hogy ő költözzön a te városodba (gondolom nem nézelődött, hogy találna-e munkát)

- türelmetlenül várja a válaszodat, kvázi kierőszakolja belőled... ez nekem eléggé ultimátumszerűnek tűnik

2016. febr. 19. 13:14
 7/25 anonim ***** válasza:
judapesten több a bérrabszolga,ha elmész ott szabad vagy de éhendöglesz 😂
2016. febr. 19. 13:14
 8/25 anonim ***** válasza:
én sosem hagynám el Budapestet, ha ott élnék...
2016. febr. 19. 13:22
 9/25 anonim ***** válasza:
az tuti ,lehet nem is lenne annyi pénzed ,hogy elhagyd. 😂
2016. febr. 19. 13:32
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem érdemes beáldozni ennyit.

Fél éve vagytok távkapcsolatban, türelmetlenkedik, gyereke is van, és még munkád sem lenne. Még ha össze is jönne a közös vállalkozás, akkor is ott van az a dolog, hogy ha szétmennétek (amire a körülmények ismeretében nagy az esély), megint munka nélkül lennél.

2016. febr. 19. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!