Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Főváros vagy kisváros? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dragonlordofczar kérdése:

Főváros vagy kisváros? Mit érdemes beáldozni egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, a párom fél év távkapcsolat után, össze akar költözni, de csak úgy ha én költözök hozzá 100km-re, el a fővárosból. 28 éves nőként meddig várjak?! Ő 36 éves és van egy fia, és borzasztó türelmetlen, mivel nem tudtam még dönteni. Megéri nekem elköltözni a fővárosból, egy igaz megyeszékhelyre, ahol mar 3 hónapja keresek munkát de nem kapok, bár szerinte vállalkozást kellene csináljunk!?

2016. febr. 19. 13:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
gutte, ne trollkodj :D miért ne lenne bárkinek is bármire pénze, ha akarja és spórol?
2016. febr. 19. 14:01
 12/25 anonim ***** válasza:
szerintem életed legnagyobb baklövése lesz ha odaköltözöl hozzá. erre így látatlanban fogadni mernék komolyabb összeggel.
2016. febr. 19. 14:03
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Budapestről mindig egy gőzölgő kutyagumi jut az eszembe.
2016. febr. 19. 14:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem koltoznek videkre semmi szin alatt, senkiert:-)
2016. febr. 19. 14:39
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól gondold meg a dolgot, mert itt inkább te veszíthetsz! És tényleg komprumisszumképtelennek tűnik a párod. A munkahely feladása, a költözés, a vállalkozás alapítása mind komoly dolog, én nem tenném meg akárkivel, akárkiért (max férj, ha már többéves kapcsolat van mögöttünk, vagy max. ha nagyon szorult helyzetben lennék). És én is úgy gondolom, ha ennyire akarja az összeköltözést, akkor jöjjön ő hozzád!

Egyébként miből akartok vállalkozást csinálni van valamelyikőtöknek pénze? Nem lehet, hogy így akar magának melót csinálni? Dolgozik egyáltalán? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ő valamire fel akar használni téged...

Szóval szerintem ez a pali vagy nagyon kényelmes és önző, vagy ki akar használni téged, úgyhogy vigyázz mit teszel!

2016. febr. 19. 15:22
 16/25 anonim ***** válasza:
A semmiből hogy teremtett volna magának pénzt? Még kölcsönt sem adnak munka nélkül! hülye!
2016. febr. 19. 15:25
 17/25 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom, hogy tedd meg ezt a nagy lépést főleg nem fél év távkapcsolat után. Ha saját magad is bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban akkor semmi jó nem fog kisülni, de ne legyen igazam.

Sajnos van ezzel kapcsolatban saját tapasztalatom, és nem a legjobb.

Annak idején én is a páromhoz költöztem, 1 év után. Én nagyvárosban laktam, ő kis városban (110 km). Feladtam érte mindent. Egy stabil, jól fizető állást stb. Ott pedig nem tudtam sehol elhelyezkedni évekig.

Jóval utána (3 év kb.) szét mentünk, majd szintén elölről kellett kezdenem mindent.

Akkor megígértem mgamnak, nem áldozok fel még egyszer ennyi mindent egy férfiért se.

2016. febr. 19. 15:31
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha fél éves kapcsolatban már veszekedtek, és már ideges és 3 hónap után követelte, hogy költözz hozzá...

Hát izé, inkább hagyd a fenébe, mert te is tudod, hogy eza viselkedés beteges!

2016. febr. 19. 18:21
 19/25 A kérdező kommentje:
#5: igen, valószínű ha nem menne visszajönnék, nekem saját lakásom van, de az elvárások alapján megis nekem kellene költözni
2016. febr. 20. 08:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Kedves #15 nekem most jelenleg nincs munkám 1 hónapja, itt Pesten tudok találni, ott lent egyszerűen nem hívnak vissza sehonnan, a páromnak van munkája. Szerinte mivel neki ott fia nem kérdés hogy én költözök, és én csak a haladás útjába állok mert van mindkettőnknek félretett pénze és abból lehetne vállalkozást kezdeni amíg akár nincs munkám, de én nem szeretnék rá hagyatkozva munka nélkül leköltözni, hogy mindenben rá legyek utalva.
2016. febr. 20. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!