Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az ingatlanról? Érdemes lenne megvenni ezen az áron (vidéki kisváros Csongrád megyében)?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nagyon tetszik, ami szerintem a problémája, hogy a fala csak 30 cm vastag. Erről mit gondoltok? Nagy probléma? Ha megvenném, úgy tervezem, hogy az egész házat szigetelném.

2011. jan. 26. 10:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, nekem tetszik, kivéve azt a hálót, de amúgy alapból a ház üresen jó. Ennyiért pedig szerintem simán megéri, bár a környéket nem ismerem, és azt sem tudom mennyire baj a vékony fal.
2011. jan. 26. 11:06
 2/31 BlackSword ***** válasza:
61%
Tényleg nem rossz... Annyiban javítanék, hogy a klasszikus B30-as falazóblokk nem 30, csak 29 cm vastag, de masszív... Egy gyors számolással nekem 8cm kiegészítő hőszigetelés jött ki... De csak tippeltem az adatokat... Ennyiért szerintem nem is rossz... Kár hogy nem raktak hozzá alaprajzot... De szerintem megéri az árát...
2011. jan. 26. 11:21
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Megéri az árát. Bár én nemszeretem az amerikai típusú konyhás lakást. Inkább az lesz a gond,hogy a fűtött garázs stb. miatt sok lesz a fűtési díja.
2011. jan. 26. 11:22
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nagyon jó! Még az se biztos, hogy a falakkal gond lesz. A garázst meg ilyeneket meg nem muszáj fűtened.

Én tuti megvenném, nagyon tetszik :D

2011. jan. 26. 11:28
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép,és megéri.Én megvenném:)
2011. jan. 26. 11:55
 6/31 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. Továbbiakat is szívesen vennék, főleg arra vonatkozólag, hogy a falvastagság (vékonyság) mennyire jelenthet gondot. Köszönet!
2011. jan. 26. 11:57
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Az nem probléma, hogy a fal csak 30 cm-es,-az orvosolható- nekem az "gyanús", hogy csak a ház mögött van szomszéd! És a két oldali hol van? A környezetet kellene felmérni, gondolok itt a megközelítési lehetőségekre, mennyire van távol a centrumtól, nem "barátságtalan"-e a környék? Konkrétan nem akarok fogalmazni!
2011. jan. 26. 12:03
 8/31 A kérdező kommentje:
A környék jó, a telek azért ilyen, mert két utca elágazásánál van, a "csücsökben". A házat amúgy már megnéztük többször is, csak mivel nem értek az építészethez, nem tudom, hogy statikailag nagy probléma-e az építőanyag vastagsága. Volt, aki azt mondta, hogy gond lehet belőle ... Nem tudom. Amúgy maga a ház nekem nagyon tetszik.
2011. jan. 26. 12:12
 9/31 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon örülök neki, hogy ilyen gyorsan kaptam véleményeket és válaszokat!
2011. jan. 26. 12:15
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az építészethez Én sem értek, de azt tudom, hogy Mi is nemrég vettük a házunkat, és az is B30-asból épült. Egy ismerős, aki ért hozzá eljött velünk megnézni, és azt mondta, hogy teljesen jó! Most szigeteljük, már majdnem kész. 7cm-es nikecellel + a háló + a burkolás. Színezve még nem lesz. Tapasztalatból mondom, hogy a hőszigeteléssel nincs baj, állandó 22-23 fok van a házban. Egyébként mit mondtak, milyen baj lehet a falakkal?

Üdv

2011. jan. 26. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!