Anglián belül hova érdemes költözni milyen területekre kisváros neveket szeretnék esetleg infokat is róluk! Vagy ahol esetleg több magyar is él?
-Úgy gondoltuk minimum 30 ezres kisvárosba költöznénk semmiképpen se nagyvárosba!
-Ahol sok munkalehetőség van szép környéken!
-Anglia déli részén de akár máshova is!
-Kereskedelmi eladói végzetséggel!
-Egésszségügyi diplomával!
Egy huszonéves pár számára!
"Valaki pont azt írta, hogy inkább vidékre menjen, aki először megy, mert nagyvárosban könnyen kihasználják az ember. Egyébként ha van valakinek angliai munkavállalásról tapasztalata, leírná? :)"
Kihasználni azt lehet aki nem beszéli a nyelvet és felkészületlenül jön ki, függetlenül a város méretétől! Véleményem szerint 100.000 fő alatti városba nem érdemes menni, mert jóval nehezebb a munkakeresés és lakáskeresés. Egy nagyvárosban jó a tömegközlekedés, de kisvárosokban már autó kell! Az autó vétel nem drága, de fenntartani már annál inkább! Egy kis autó biztosítása alsó hangon 1000 font körül van. A másik tanács az, és ezt halálosan komolyan mondom: A magyarokat kerüld el messzire! Sok ember átverhet, de a magyarok előbb verik át egymást, mint más nemzetek.
Én Birminghamben élek. 1 millió fős kb. Napi 200 álláshirdetés jön ki a jobcenteren keresztül. Szerintem egy ilyen kaliberű városban érdemes kezdeni.
Most fogok kiköltözni az egyik szomszédos városba, mert ott találtam munkát, az kisebb város, de így hogy van munka már megéri odamenni. De Birminghamben több a lehetőség.
"Egy kis autó biztosítása alsó hangon 1000 font körül van." Ezzel nem teljesen értek egyet. Egyik kollegám (angol) autójára a biztosítás havi 25 font.
Munkavállalással kapcsolatosan szivesen válaszolok PM-ekre, bár még csak 6 hónapja vagyok itt de már a második munkahelyemen vagyok, és szintet is léptem közben. Szóval akadnak tanácsaim. ;)
"Egy kis autó biztosítása 1000font? Nem írtál véletlenül egy nullával többet?"
Nem írtam el! Éves összegre értettem természetesen.
"Egyik kollegám (angol) autójára a biztosítás havi 25 font."
Az lehet hogy annyi, de aki kijön, itt dolgozik, nincs angliai bonus rendszerben benne és ráadásul fiatal és/vagy nagyvárosban lakik, az simán kifizet éves szinten 1000 font körüli összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!