Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anglián belül hova érdemes...

Anglián belül hova érdemes költözni milyen területekre kisváros neveket szeretnék esetleg infokat is róluk! Vagy ahol esetleg több magyar is él?

Figyelt kérdés

-Úgy gondoltuk minimum 30 ezres kisvárosba költöznénk semmiképpen se nagyvárosba!

-Ahol sok munkalehetőség van szép környéken!

-Anglia déli részén de akár máshova is!

-Kereskedelmi eladói végzetséggel!

-Egésszségügyi diplomával!

Egy huszonéves pár számára!

2012. jan. 5. 20:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Bristol-t mi is ki néztük. A hasonló méretü városok is jöhetnek csak kiváncsi voltam ki mit javasol!

Hmmm egyszóval a magyarokban ne bizzunk meg!

Hát igen ezért tart itt ahol van M.o.!

A tanácsot is köszi!

2012. jan. 7. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez egy jó kérdés! Én nemet nyelvterületen vok, de atkoltoznek Angliába.. Londonra gondoltam, de ha nem oda, erdekelne mit tanacsoltok, akik kint élnek. Vendéglátós munka erdekelne, pl. Szallodai Recepciós (több év tapasztalattal). Angol középfokúm van és németül tudok alap-közép szint kozott. Mosogatast, takarítást is elvallalnek. Köszönöm a tanácsokat előre is!!
2012. jan. 9. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:
......ahol esetleg tobb magyar is van. ....az miert jo neked?
2013. márc. 28. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nem magyar ugyanúgy átverhet és egy magyar is lehet rendes. Valószínű a probléma abból adódik, hogy a magyarnak nagyobb bizalmat szavaz valaki elsőre, olyat is elhisz, amit ha egy nigériai mondana akkor nem hinne el.
2013. dec. 22. 02:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Miert keresel kerdezo magyarokat ott ahova mesz?...hogy kihasznaljanak?
2014. jún. 30. 00:22
 16/16 anonim ***** válasza:

'hogy kihasznaljanak?'

Vagy hogy ő használja ki a többi magyart? :-D

Mert a MAGYAROK (mind, tehát TE is!!) kihasználják egymást, ugye? Gratulálok.

2014. jún. 30. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!