Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is unalmas a kapcsolatunk a Párommal?
A Párommal 6 éves vagyunk együtt,4 éve költöztünk össze,van egy 2 éves gyerkőcünk is,akivel most gyeden vagyok...Az elején amikor még kb. 1 éve voltunk együtt,csak volt ideje a paromnak,hogy elmenjünk sétálni,nyáron fagyizni vagy valami,tehát nem pénzesebb dolog vagy bármi.
A párom a munkahelyén 8 órában dolgozik,miután hazajön,várja itthon a munkája a műhelyben.
Egy kezemen meg tudom számolni,hnyszor jött el velem és a kisfiunkkal sétálni,amiota megszületett a gyerkőc...
Egyhangúnak érzem nagyon a kapcsolatunkat...Próbáltam már felhozni a páromnak.h elmehetnénk a közeli várpsba(falun lakunk), beugrani valahová pizzát enni,hasonló de semmi... :(
Megérteném,abban az esetben,ha azt mondtqm volna,hogy menjünk wellnessezni,de ilyenkhez nincs is kedvem,meg ezt nem is bírnánk most anyagilag...
Én saját tapasztalatból beszélek, az én férjem is nagy műhely mániás. Ha én nem rángatnám ki és nem hatnék rá akkor ott is aludna.
Én nem csak ritkán kérem a férjemet hogy menjünk pizzázni vagy sétálni, hanem rendszeresen. Mikor megígéri hogy legközelebb akkor kérem hogy most mert úgy is csak ígéret.
Te ne csak próbáld felhozni neki hanem követeld. Ha szexelni akar akkor köss előbb alkut.
Nálunk az elején volt ez gond amiket te írsz, de én nem hagytam magam, kiköveteltem ezeket a dolgokat. Mára kialakult az egyensúly a munka és a kikapcsolódás között.
Megértem ha valami sürgős munkája van, de ha nincs olyan akkor én vagyok az első.
Mond el neki a problémáidat komolyan, sokszor hogy felfogja. Célozgatásokkal , próbálkozásokkal nem sokra mész. Állj a sarkadra és követeld a törődést, figyelmet, kikapcsolódást. Azóta a férjem is megszokta és megszerette a programokat. Mozi, meki, fagyi,pizzázás, fürdő, wellnes amit csak akarok. Az a lényeg hogy most már szereti is és elismeri neki is szüksége van a pihenésre.
Kérdező, őszintén nem értem mit vártál!
Ezek olyan dolgok, amiken sokkal előbb kellett volna elgondolkodni. Ha ilyen volt már a kicsi előtt is, akkor tényleg nem tudom miért most kaptál észbe?
A kapcsolatotoknak ez lett a kialakított rutinja, mert hagytad. Megbékültél ezzel. Én a helyedben először a saját életem hoznám vissza, mert azért lehet, hogy életed mostmár az anyaságról is szól, de nem szabad, hogy az teljesen eluralja az életed. Hozd vissza magad az életbe. Aztán ha ez összejött, akkor pedig a férjeddel le kell ülni beszélni. Hogy gondok vannak, nem is kicsik. És szembesíteni azzal, hogyha csak a munkának él, azzal el fog veszíteni. Szánnia kell rátok is időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!