Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már hogy a párotok megütött titeket miközben ő aludt?
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 19:22
11/13 anonim válasza:
Velem egyszer fordult elő az egyik exemnél, hogy épp vele álmodtam valami rosszat, összevesztünk benne, és elég heves volt a vita. Ő mellettem feküdt közben, és mit sem sejtve át akart ölelni, én meg még, benne lévén az álmomban, durván ellöktem a kezét. Arra ébredtem fel, hogy döbbenten kérdezi: "Mi az?" Tiszta bűntudatom volt.
12/13 anonim válasza:
Egyszer szájon vágott, na az bromira fájt.
Másik alkalommal pedig magához ölelt, de nagyon szorosan, és mikor próbáltam kicsit elhúzódni, még erősebben szorított, kb. levegőt nem kaptam.
Persze, az ébresztgetés hasztalannak bizonyult mindkét esetben. :D
13/13 anonim válasza:
Előfordult persze. Ő már aludt, én másztam be az ágyba, ő felriadt, és kómásan ahogy fordult könyökkel a szememnél eltalált. Én meg oldalt feküdtem, és ahogy húztam fel a lábam, a térdemmel seggbe rúgtam szegényt:)
Ilyen balesetek előfordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!