Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tegnap megütött egy veszekedés alkalmából, de elég erősen, nekiestem az ajtófélfának?
Azóta nem győz bocsánatot kérni, mindent megcsinál amit csak tud a háztartásban, virágot, csokit kaptam tőle, vett színházjegyet, elvitt vacsorázni és folyamatosan csak mondja , hogy ne haragudjak, hogy mekkora állat volt, csak a munkahelyén is problémái voltak. Még sosem ütött meg, sosem bántott vagy ilyesmi. 8 hónapja vagyunk együtt.
Megbocsássak szerintetek? Mit tegyek?
te belül,hogy érzel,az a lényeg
nem,hogy itt ki mit ír....
Tökmindegy mit mondunk, úgyis te döntesz.
Én személy szerint előbb törném szilánkosra a kezemet a betonfalon, mintsem megütnék egy nőt. Úgy gondolom, ez a normális.
Én azonnal összepakoltam volna és lelépek.
Máskor is lesznek problémái, amit újra meg újra rajtad fag levezetni, de te tudod.
Ha neked jó lesz egy gyenge boxzsákként funkcionálni a továbbiakban, maradj csak vele, de ne panaszkodj, hogy ver!
Sosem agresszív velem, sosem mondott rá csúnyát, nyugodt, higgadt ember. Annyit tudok, hogy nagyon összekaptam a főnökkel egyik nap, amiről nem is a párom tehetett, de rajta kérték számon.
Igazából én szeretem, és én vele képzelem el a jövőt, s későbbiekben is majd az apát és a férj látom benne.
Ugy tunik oszinten megbanta. En megbocsajtanek ha egyszer hibazik valaki.
Azert olyan konnyen ne oldozd fel. Mikor mebocsajtassz akkor azzal a feltetellel, hogy ha elofordul ilyen megegyszer akkor onvedelem miatt elvalnak utjaitok. Valamint legyen valami buntetese. pl 1 honap teljes haztartasvezetes vagy kenyeztessen valamivel amit szeretsz. Igertesd meg vele, hogy soha nem emeli fel meg a hangjat se tobbet. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!