Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tegnap megütött egy veszekedés alkalmából, de elég erősen, nekiestem az ajtófélfának?
Azóta nem győz bocsánatot kérni, mindent megcsinál amit csak tud a háztartásban, virágot, csokit kaptam tőle, vett színházjegyet, elvitt vacsorázni és folyamatosan csak mondja , hogy ne haragudjak, hogy mekkora állat volt, csak a munkahelyén is problémái voltak. Még sosem ütött meg, sosem bántott vagy ilyesmi. 8 hónapja vagyunk együtt.
Megbocsássak szerintetek? Mit tegyek?
"de elég erősen, nekiestem az ajtófélfának?"
Megütött, őszintén megbánta, nem mondom, hogy oké,mert nem oké,főleg, mert úgy néz ki erőt is vitt bele,szóval nem egy "laza pofon" volt.
Ez így nagyon gáz,remélem tudod.
Az a baj,gondolom még nem ismered egy éve,szóval alig ismered az embert.
Nem írtad együtt laktok-e?
Ha akarsz,bocsáss meg neki,én nem tenném a helyedben,nem a férjedről beszélünk,aki 10 éve vett el.
Te tudod,te életed, te döntésed.
Én a helyedben, ha van látszata, fénykép, látlelet... biztos, ami biztos, lehet később szükség lesz rá,ezt nem tudhatod.
Engem a pofon erősségének mértéke zavar nagyon, ebben a történetben.
Előfordulhat bárkivel az életben,elszakad a cérna,de leütni a barátnőd az nem kicsit gáz.
jössz itt a 8 hónappal . egy év múlva újra megüt akkor az 1 év 8 hónapot nem akarod hagyni "kárba veszni".. lehet akkor plusz egy tábla csokit vagy plusz szál virágot is hozzádob majd a bocsánatkérő csomaghoz álá infláció.
úgy tippelem jóképű lehet a te kis sárgaöves rambód, különben azért hagytad volna el mert unalmas és hiányzik az izgalom.
össze akarod veretni magadat vagy sem? ennyi a kérdés. azért is érdemes még most dobbantanod mert neked mint nőnek az évek múltával egyre inkább lemegy a piaci értéked a húspiacon
Azért azt leírhatnád, pontosan miért ütött meg. Nem mondom hogy megérdemelted, csak kiváncsi vagyok, mégis mennyi ebből az ő hibája, és mennyi a tiéd.
Mondjuk 8 hónap még nagyon semmi, igazuk van a többieknek, ha már most meg meri tenni, később is meg fogja. Én nem hagynám magam lefizetni csokival meg virággal, annál a boldogságom drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!