Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már hogy a párotok megütött titeket miközben ő aludt?
Persze. Szoktunk is viccelődni vele, hogy veri az asszonyt. :D
Vannak nyugtalanabb időszakai, akkor szokott ez előfordulni.
Azért kérdezted meg, mert.. És? Mi a kérdés? Mármint miért fontos ez?
Nyilván nem szándékosan teszi.
Nos a párom akárhányszor agyonverhet az ágyban álmában, tudom, hogy soha az életben nem emelne rám kezet ébren.
Stresszes a munka, forgolódik, ilyenkor ez van. Vagy ha épp verekedőset álmodik, és valaki kívülről piszkálja, akkor ő azt úgy érzékeli, mintha az álmában történne, ezért leveri az illetőt.
Erre nagyon jó példa az, amikor a párom mondjuk részegen jön haza (akkor is nehezen ébreszthető) és mondjuk letúr az ágyról..felébreszteni nem tudom, ezért próbálnám arrébb tolni, de én akárhogy tolom, ő annál inkább nekem feszül. Ez azért annyira nem bonyolult..álmában érzékeli, hogy valaki erőt fejt ki rá, hát ő próbál ellentartani.
Ugyanez van a rossz álmoknál. Lehet lelki eredetű a dolog, de nem olyan értelemben, hogy akkor ébren is agresszív lesz és agyonver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!