Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egyes nőknek miért ragaszkodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nőknek miért ragaszkodnak a kitartott r. anc életmódhoz?

Figyelt kérdés

Én ezt tényleg nem értem.

Itt is rendre olvasok olyan kérdéseket, hogy XY családja nem fogadja el, hogy ő a gyerekekkel foglalkozik, nem dolgozik, nem is akar dolgozni később se, a férfi tartja el az egész családot. Aztán ha valaki mondja, hogy dolgozni kéne, mintha meg se hallaná.

Azért kérdezem ezt, mert ismerősi körömben is pont ez volt. A csaj nem tanult tovább, talált magának egy gazdag palit, aki eltartotta évekig, pottyantott neki 2 gyereket, majd a pali megunta, hogy a csaj nem akar dolgozni, és otthagyta őket. Azóta a lány boldog-boldogtalannak elsírja, hogy a pasija milyen sz..mét, mi lesz most vele, az utcára fog kerülni, és persze nem talál magának másik hapsit.

Miért mennek egyes nők bele ilyen könnyen a kitartott ribizli életmódba, hogy nem mennek el dolgozni, stb? Tudom, hogy nekik ez így kényelmes, de nem gondolnak az ilyenek a jövőre?

Én ugyan fiú vagyok, de egyrészt így belegondolva én meghalnék a semmittevésbe, ráadásul én nem bírnám elnézni, hogy valaki eltart miközben én semmit sem teszek bele a "lábszéttevésen" kívül.

Az ilyen nők nem érzik, hogy tulajdonképpen saját magukat prostituálják?

Nem provokálásnak szánom a kérdést, de komolyan nem értem.

(most az nem tartozik ide, aki háztartásbeli, és tényleg jól végzi a dolgát, és így állapodtak meg, az megint más)

Nektek mi a véleményetek?

A lányok maguk hogy vélekednek erről?

Ismertek ilyeneket?

Itt is van ilyen kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2015. nov. 28. 09:02
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Miért kell a nőre kenni az egyedüli felelősséget?

Ha a férfi annyira felelősségteljes volt gyerekcsinálás előtt, miért nem beszélte meg a nővel, mi lesz utána?

"most az nem tartozik ide, aki háztartásbeli, és tényleg jól végzi a dolgát, és így állapodtak meg, az megint más"

Jó, de arról nem írtál, náluk mi van otthon, hány évesek a gyerekek, mekkora a háztartás, ellátja-e a nő, vagy csak kozmetikushoz meg shoppingolni jár, amíg a gyerekek bölcsiben/oviban/suliban vannak, és otthon házvezetőnő csinálja a piszkos munkát?

Ha a nő megteszi, amit tennie kell, és a férfi bírja anyagilag, igenis megérheti otthon lennie a nőnek, nem véletlen vannak bentlakásos házvezetőnői melók.

Már egy kis gyerek és egy átlagos méretű lakás is ad annyi melót, ami kitölt 12 órát.

Sütés-főzés, mosás, vasalás, takarítás - porszívózás, felmosás, portörlés, csempetisztítás, kád-mosdókagyló,wc suvickolás, rendrakás -, gyerekkel foglalkozni: beszélgetés - AZ MEG MI??? ugye? -, játék, fejlesztés, fürdetés, később házi feladat segítség-ellenőrzés, kikérdezés.

Külhonban az otthon levő anya MELLÉ vesznek fel aupaireket, nannyket, mert a több gyerek minőségi nevelését, és a ház tisztán tartását csak így bírja az anya, és ezt a férfi is belátja.

Főleg, ha a minőségi szexet nem k****któl, hanem a szeretett nőtől akarja megkapni.

Lehet, hogy a barátod simán csak ráunt a felesége puncijára.

2016. szept. 15. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!