Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom miatt nem jövünk ki anyagilag?
Külföldön èlünk. Èn minimálbért keresek, ö még 3 évig tanul, a minimàlbèrnèl valamivel kevesebbet kap érte.
Az albi nem drága, rezsink nincs, csak bérleti díj, de ígyis odafigyelek, hogy ne fogyasszunk túl sokat. Külön kassza van, de keresetarányosan fizetünk mindent. Neki ígyis elmegy a teljes keresete, ha kifizeti a bérleti díjat, bèrletet, kaját. Ha ruha kell neki, vagy akármi, mindent megkap tölem. Ugyanígy én fizetem a programokat, évenkénti egyszeri családlátogatást is.
Én vendéglàtózom, az étkezésem biztosított, azontúl max péksütit veszek néha. Neki a munkahelyi étkezés is 25€/hét.
És folyton panaszkodik, mert megy a pénz.
Ha én nagyon odafigyelnék, sokat tudnánk félretenni, söt, a borravalómból ellenék, de nem akarok ennyire szerényen élni, ha rengeteget dolgozom.
Ilyenkor mi a megoldás?
L
Na ja, dolgozzon a marha, azért van! Hátha megszakad bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!