Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek probléma, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek probléma, ha ügyelek arra, hogy anyagilag legalább annyit szánjak a randikra mint a barátom?

Figyelt kérdés

Ha elmegyünk kajálni, akkor vagy úgy van, hogy egyszer én hívom meg, másszor ő, vagy pedig fizetem az üditőket. Ha moziba megyünk és épp ő veszi a jegyet, akkor én a kaját.

Többet keres mint én, de nem sokkal, viszont ő egyedül él, fent kell tartania magát. Én a családommal élek még, nekem nem kell hazaadnom semmit, bár a kevés fizumat olykor - olykor sikerül felélnem (nyelvtanfolyam, ünnepek táján)

Most lesz egy nagyobb programunk, 5 rugó lesz a jegy, és bár nem kérte, de én még az elején azt mondtam hogy persze, utaljon, én pedig kifizetem az én jegyemet.

Jól csináljuk? Sajnos(?) elég "merev" vagyok ha anyagiakról van szó, nem szeretem ha a másik fél fizet mindent, vagy ha folyton engem hívnak meg. Olyan kiszolgáltatottnak érzem magam ilyenkor.

2015. nov. 7. 21:49
 1/5 DarthQtya ***** válasza:
Szerintem teljesen normálisan gondolkodsz és ez korrekt tőled. jó ,hogy felajánlod ,hogy beszállsz vagy rendezed a részed, ha viszont ragaszkodik hozzá ,hogy ő fizeti ne utasítsd el mert megbánthatod vele, azt gondolhatja ilyenkor ,hogy tőle nem fogadod el valamiért, "nem kell amit ő ad". Szóval nyugodtan ajánld fel mert így korrekt, de fogadd el szerintem ha mindenképp ő szeretné rendezni.
2015. nov. 7. 21:59
 2/5 DarthQtya ***** válasza:
ja lemaradt valami: Csatlakozzatok a sötét oldalhoz. (Bocs, ha nem írom le nem vagyok Darth Qtya)
2015. nov. 7. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért lenne gond? Inkább az lenne a gond, ha mindent ő fizetne.
2015. nov. 7. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy ez miért gond. Ez a normális. Ugyanolyan értékű felek vagytok a kapcsolatban.
2015. nov. 7. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jól állsz hozzá a dologhoz, rendes tőled, hogy így gondolsz a barátodra. igazán becsülendő, hogy nem egy pénzéhes ku*va vagy mint oly sokan.
2015. nov. 7. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!