Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék újból társra lelni, de egyfolytában azt érzem, hogy anyagilag nem tudnám megadni senkinek, amire vágyik. Hogyan győzhetném ezt le? (29/F)
2 éve ért véget egy hosszú kapcsolatom. Azt hittem, hogy megtaláltam az igazit, de sajnos ezt csak én gondoltam így, mint a végén kiderült. Eléggé megviselt akkor a szakítás, így arra gondoltam, hogy amíg lenyugszom, megpróbálom elérni a céljaimat. Autóra gyűjtögettem, lakást újítgattam, stb. Viszont ilyen téren annyira átestem a ló túlsó oldalára, hogy ott tartok már, ha ránézek egy lányra, akkor az jut eszembe, hogy kevés vagyok neki anyagilag. Ez annyira belém égett, hogy az önbizalmam is kezd már elmenni, pedig nem vagyok egy csúf ember. Bár kigyúrt félisten sem vagyok.
Hogyan győzhetném le ezt? Főleg a mai világban, amikor mindenhol plázacicákba botlik csak az ember az utcán, és nem az embert nézik, hanem hogy milyen embléma fityeg a kulcscsomóján.
29/F
Egyáltalán nem a kirakatnők kellenek. Taszítanak a plázacicák, a mellüket kipakoló, csücsörítő selfies nők. Ezt ki is fejtettem pár kérdéssel korábban. Szerencsére ilyen típusú barátnőm nem is volt soha. Sokkal jobban rajongok a mások által átlagosnak mondott lányokért.
160-at keresek. Sajnos nincs diplomám, elég szerény körülmények között nevelkedtem, így nem telt rá. Ez már általában egy negatív dolog szokott lenni ismerkedésnél. Érettségi után egy 2 éves OKJ-t végeztem el és leraktam egy nyelvvizsgát.
Tudom, hogy sok olyan lány van, aki nem pénzéhes, az utolsó barátnőm is ilyen volt, de azóta a túlzott spórolás, és talán még a magány miatt elment az önbizalmam egy kicsit, és mindig itt van ez a pénzügyi elégedetlenség részemről.
De akkor nem igaz, hogy nem tudod megadni senkinek sem, amire vágyik, hanem szükséged van még egy kis időre, hogy önbizalmat gyűjts és tiszteld saját magad.
Nincs annyi plázacica, csak azok a leghangosabbak és legfeltűnőbbek, azért veszed őket ennyire észre. Egy rendes kapcsolatban nem is kell, hogy eltartsd a lányt, meg hogy az anyagi javakat mutogasd, mert nem az a fontos és mindketten beleadjátok, amit tudtok, szövetség van kettőtök közt és egyenlőség- anyagilag iis, nem pedig eltartás.
201/L
Már 2 éve gyűjtöm az önbizalmam sajna. :)
A legnagyobb baj, hogy ha sétálok az utcán, vagy dolgom van a városban, akkor tényleg mindenhol ezeket a műnőket látni csak. Én is azt hittem, hogy kevesebb van belőlük, de sajna nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!