Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülálló anyák hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyák hogyan jöttök ki 2 gyerekkel anyagilag?

Figyelt kérdés
Kisiskolás gyerek van kettő, milyen bevételeitek vannak, apa mennyi gyerektar tást fizet, kiváncsi vagyok ki mire mennyit költ. Rezsi, kaja, utazás, szakkör a gyerekeknek...stb
2015. nov. 8. 01:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Kinti fizubol megélek meg bébiszittert is fizetni kell de itthoni fizubol nem menne :(

Nekem 5évig nem fizet mert mi maradtunk a lakàsba..

2015. nov. 8. 02:00
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
sok közülük prosti! persze nem szabad általánosítani, de így van.
2015. nov. 8. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy prostik,de ha van olyan valóban aki abból tartja el a 2gyerekét az jelezze nálam!Megjegyzem Nő vagyok én is!!!!
2015. nov. 8. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg egyedülálló anya ismerősöm van de egyik sem prosti,miért is kellene prostinak lenni? Aki annak áll,az nem azért mert egyedülálló anya lett,normális ember nem kockáztat mert még a gyereket is elvehetik tőle.
2015. nov. 8. 21:43
 5/6 anonim válasza:

Szia.

Sok mindentől függ, pl van e hitel.

Nekem 2 óvódàs gyerekem van. A nagy most kezdte az úszàst, a kicsi nem jàr sehova. Nekem àtlagos fizetésem van, Apuka viszont àtlagon felüli pénz küld havonta, külföldön dolgozik. Én a sporolos fajta vagyok, akciós dolgokat veszek, piacra jàrok. Nyàron lekvàrt, befőttet raktam el hétvégén, így lesz finomsàg sokàig. :) Hasznàlt, de szép ruhàkat veszek nekik, es ami szép maradt, azt a kicsi örökli.

Ennyi jutott eszembe. Ha van kérdés írj nyugodtan!

2015. nov. 9. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is két óvodás gyerekünk van. Én vagyok az apuka. Eleve én fizetem a lakáshitelt, amiben laknak (kb 150K), plusz még adok kb 200K zsebpénzt. Ezen kívül én veszem a gyerekek ruháit is, fizetem a telefonszámlákat stb. És odaadtam a kocsit is használni.
2015. nov. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!