Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló szülő kb mennyi havi jövedelemből tud megélni egy kétéves gyerekkel?
Most úgy becslő kalkuláció...
Lakásnak legyen egy másfél-2 szobás panel, ennek rezsije télen simán elérheti az 50 rugót mindennel. Ha nem saját a lakás akkor számítsd mellé a lakbért. Étel: 2 főre szerintem havi 40-50 kell ahhoz, hogy normálisnak lehessen mondani. Ruhára én havi 10-et számolnék. Plusszköltségekre szintén havi 10-et. Ez így alsó hangom 120 körül van azt hiszem.
Ha nincs hiteled és van egy kétszobás lakásod:
rezsi 55ezer + koszt és háztartás (tisztítószerek, testápolás stb.) 80ezer + váratlan illetve szükséges kiadásokra kb. 20ezer (ez legyen ruha vagy program a kicsinek stb.), azaz legalább 155.000,- szerintem.
Most találták ki, hogy fizetős lesz ápr.-tól a bölcsi, 12ezer+9ezer(étel).
Köszönöm a véleményed neked is utolsó!
Nekünk csak a rezsi 50-55 havonta, emellett fizetünk 15 ezer alb.díjat, 10 E ft a diginek, telefonszámla havi 6 ezer (mobil), és akkor még egy falatot nem ettünk.
Bölcsire szerintem számíthatsz 20E-t, meg oda is pelus meg ilyesmi. És a kaja, háát sztem 35-45 min. kell....
:S
Kedves kérdező!
Hol laksz? Az érdekel, melyik kerületben (ha Bp) vagy melyik városban, faluban vezették be a bölcsödei díjat.
Köszönöm!
Amúgy minimum 100e forint kell, de akkor az elmegy, félrerakni abból nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!