A lányom nem sokára 2 és fél éves lesz. Szeretnék dolgozni menni, sanjos anyagilag nem jövünk ki sehogyan. Hogyan tovább?
Mi egy nagyobb településen élünk, viszont bölcsi nincsen, ovi van. Felvennék óvodába szerintem mert már szobatiszta, csak aludni kap pelust és csak délelőttre gondoltam óvodába adni. Délután ellenne a nagyszülőkkel, míg végzek, mert a munkahelyemre visszavárnak. Húztuk, amíg tudtuk, de mára már ott tartunk, hogy semmi pénzünk, napról napra nehezebb, a férjem fizetéséből nem jövünk ki és annyi mindent kellene már, még kajára sem elég, van egy csomó hitelünk....
Tehát a kicsit beadhatom már ilyen idősen az oviba? Azt mondták, hogy nyugugodtan mehetne már, szeretettel várják. Az hogy kicsit még fiatalabb nem baj, ugye? Egyébként ő is várja, mert szoktam neki mondogatni, hogy nemsokára mész oviba és ugrál örömében és kiabálja, hogy ovi.
Sok mindent beszél, még nem mondatokban, de mindent megértet, szavakkal tettekkel, mindent mondd, ami a mindennapokban szükséges, csak nem mondatokban.
az én fiam most megy majd 2 évesen bölcsibe, én azt hallottam pl a bölcsiről, h ott rákényszerülnek h beszéljenek.....én nem aggódom, bár se szobatisztaság, se beszéd, de majd ellesz valahogy,nekem is vissza kell mennem dolgozni....
azt hallottam még h az oviba már egyedül kell tudni enni, ha már ezzel sincs gond (gondolom ha már szobatiszta), akkor szerintem ne aggódj, jó lesz neki is a társaság!
szia!
Nálunk csak 3 évet betöltött gyereket vesznek fel óvodába,mert állambácsi csak rájuk ad támogatást.minicsoport nincs:(
Hát ez biztos, nekem legalábbis borzasztó nehéz, de már nem tudjuk tovább húzni, pedig nem akartam 3 év előtt visszamenni, de a muszáj nagy Úr. Annyira imádom és összeszorul a szívem, hogy nem leszek vele a nap 24 órájában. Igen tudom, hogy 2,5 évtől veszik fel, de nekem felajánlották hamarabb is, mert korához képest érett nagyon, felülmúlja a 3 éveseket is. :)
Csak azon aggódok, hogy nem lesz-e túl fiatal így az oviba, nehogy hátrányosan érintse és ne szeressen majd oviba járni.
Köszönöm Nektek. Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!