Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés a férfinél?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés a férfinél? Hogyan osztjátok meg a kölségeket?

Figyelt kérdés
Az összeköltözést tervezzük. A párom (F) most vesz egy házat, és hozzáköltöznék és a lakásomat albérletbe adnám. Szerintetek mennyivel kellene hozzájárulnom a költségekhez? A párom szerint fizessem ki a reszi felét és az albérleti díj felét. És ezen felül is minden felesben menne (étel, üzemanyag stb.). Én ezt kicsit sokallom. :(
2015. okt. 18. 22:29
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
16-os, mármint az autójába olyan szinten be szoktam szállni, hogy ha bárhová elutazunk, utána kifizetem az üzemanyagot plusz amortizációt (!). A munkába járását persze nem fogom mert úgysem vinne el.
2015. okt. 19. 19:47
 22/37 A kérdező kommentje:

20-as, hol írtam olyat, hogy el kellene engem tartani? Úgy látom, mindent félreértelmezel.

Több éves kapcsolatról van szó, bizony mindig mindent felesben fizettünk, minden egyes éttermi kaját vagy nyaralást, de akár még egy fagyit is. Nem is vártam el, hogy bármit fizessen. De ami nekem teljesen megterhelő anyagilag, konkrétan egy 200 m2-es (!) ház fűtése, ahová csak aludni járok hozzá, azt nem tudom és nem is akarom vállalni, mert én előre elmondtam, hogy ez túl nagy, de nem vette figyelembe. Persze nem erősködtem, nem lehetett volna beleszólásoom, mert nyilván nem az én házam.

2015. okt. 19. 19:52
 23/37 anonim ***** válasza:
55%

Úgy tűnik a párod nem veled tervez közös jövőt, összeköltözéskor alap, hogy mindkét fél igényeihez igazodunk, ha az egyik nem engedhet meg magának valamit én nem fogom az orra alá dörgölni, hogy nekem bezzeg milyen jó. Tőlem mondjuk nagyon távolt áll az ilyen szintű "szarrágás" egy kapcsolatban, hogy az utolsó fillérig még a fagyit is fele-fele arányban álljuk... De te tudod, ha az elején nem volt gondod ezzel, akkor most sem kellene, hogy meglepetés érjen...

Úgy mellékesen azt se értem mi közöd van neked az ő ingatlanadójához....

2015. okt. 19. 21:20
 24/37 anonim ***** válasza:
68%

Hát az a kifizetem a benzint+ az amortizációt nekem ütős.

Egy pénzsóvár kis szarrágónak tűnik az ember, de ez meg komoly figyelmeztető jel:

"én mondtam neki, hogy ne vegyen olyan messze, ne vegyen olyan nagyot stb, mert regeteg pénz fenntartani, ingázni stb, inkább legyen kisebb a ház, de kényelmesebb. Ő semit nem vett figyelembe."

Ha ennyire nem érdeklik a te szempontjaid?????

2015. okt. 20. 11:40
 25/37 anonim ***** válasza:

Huh, hát ez fura.

Bár mi először a párom apjánál kezdtük,ahol a párom szokás szerint évek óta csengetett 60-70 ezreket, attól,hogy odaköltöztem még nem kértek tőlem pénzt. Fősulis voltam, mostam főztem takarítottam mind a kettőjükre. Kertészkedtem,elvoltam. Aztán mikor az apja barátnője is már már beköltözött,akkor tájt elmentem diákmunkára fősuli mellett. (15-20 ezer forintról beszélünk), akkor mondta a párom,hogy az apja azt mondta,hogy... a rezsibe szálljunk be felesbe. Én 15-el a Párom 15-el. Mert az a 60-70 ezer havonta jelzálog volt. A páromnak kellett a pénz,apja nevére felvették, feleztek,de a párom fizette. TEhát ezen felül csengessünk. Hiába csak héba hóba mentem. Igaz az új barátnő heti min. 2 szer mosás napot tartott. Egy mosás napon 5 különböző kupac ruhát számoltam össze a szobájuk padlóján.

Kék, Fehér,Fekete,Szürke,Színes, Piros. Fél év alatt csapágyas lett a mosógépünk ami a MIENK volt.

Ezután elköltöztünk. Elvégeztem ép a fősulit. 4 hónapig munkanélküli voltam,de nem volt a szememre vetve. Sőt, nálunk az alakult ki (de mikor az apjánál laktunk is), hogy leszámolta nekem a fizetését és rám hagyta h a csekkek be legyenek fizetve, kaja legyen.

Amióta albérletben lakunk az ő fizetése ált. az albérletre és rezsijére megy el. Az Én fizetésemből befizetem a kocsi hitelt a tv-internetet és nagy bevásárolok, tankolok és az is elment :D Munka mellett meg jó esetben megkeres még egy fizetésre valót, abból megy minden hó közbeni vásárlás. Ennyi. Kialakult. VAgy talán természetes is volt mindig? Nem tudom.

De ez fura,ami nálatok van.

"Oké",hogy a rezsit felesbe...de albérleti díj alatt mit ért?A te kiadott lakásod befolyt albérlet díjának a felét követeli vagy rezsi+albérlet díjat fizess neki?

Ha saját háza van, amin nincs külön teher, és te vagy a kiválasztott, nem tudom,hogy gondolja,hogy bérleti díjat kér?

2015. okt. 20. 16:44
 26/37 anonim ***** válasza:

A kérdező hozzászólása:

# 21/25 Időpont tegnap 19:47

Aztaleborulthétszentségit! XD

Ilyet sem tapasztaltam még. Benzin költség és amortizációs díj? XD ????

Ez a kapcsolat inkább valami barátság extrákkal.

A koton felét is kifizetteti? Hisz egyik oldala hozzád és a másik fele meg hozzá.

Mikor barátokkal megyek valahova,akkor természetes,hogy ki ki magának veszi meg a vonatjegyet, vagy ha kocsival megyünk felezzük a benzinköltséget,de még a büdös életbe nem számoltam/számoltunk senkinek sem amortizációs díjat!!

Egyáltalán szeret vagy azért ""tart"", hogy neki kevesebb legyen a kiadása,cserében eltűr maga mellett?

Még legyél te hálás érte,hogy nem egy egész rezsit fizetsz,mint az előző lakásodban, hanem csak egy felet,mert megosztoztok. Igaz ez a fél rész is több,mint amott egy egész volt :D

2015. okt. 20. 16:59
 27/37 anonim ***** válasza:
82%
*A koton felét is kifizetteti? Hisz egyik oldala hozzád és a másik fele meg hozzá ÉR.
2015. okt. 20. 17:00
 28/37 anonim ***** válasza:
fizesd a háza felét, kilométerpénzt, tényleg tán a koton felét is, - a szexet meg persze ingyen gondolja.... :D
2015. okt. 21. 09:36
 29/37 anonim ***** válasza:

Ha még jársz erre majd írd meg légyszíves, hogy reagált amikor elmondtad neki, hogy ezt nem bírja meg a zsebed?

Én felajánlanám, hogy költözzön hozzám (ha szereted) másképp fel is út s le is út, nem a pénz miatt, pedig ha valaki igen akkor én szeretem a pénzt s ragaszkodom is ahhoz amiért én dolgozok meg, de az amortizációs pénz az durva, az sokat elárul róla.. Nemsokára még a csap kikopását is ki fogja fizettetni, vagy a padlóra kopási díjat szab ki, felejtős, szerintem nem éri meg vele hosszútávon tervezni.

2015. okt. 23. 22:59
 30/37 anonim ***** válasza:
Rossz lóra tettél. Az elmondottak alapján te csak egy test vagy neki, amit igyekszik minél jobban kihasználni. Ne költözz oda hozzá, inkább keress egy értelmesebb társat magadnak.
2015. okt. 25. 07:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!