Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt szoktátok meg az együttélést?
Mi már házasok vagyunk majdnem 4 éve, de anno nem volt fura az összeköltözés. (Az első évforduló előtt költöztünk össze kb 1 héttel.) Egyébként is rengeteget voltunk együtt (a 3. randi után, már heti 5 napot együtt voltunk) Szóval elég jól ismertük egymást, nem volt semmi meglepetés, se probléma, és egyáltalán nem unjuk egymást azóta sem:)
Alig vártuk, hogy mindig együtt keljünk és együtt feküdjünk le.:)
Van aki imádja, van akit zavar. Engem is zavar. Szerintem nem tesz jót az állandó jelenlét a kapcsolatnak, azoknak való akik ház meg gyerek miatt élnek együtt, nem pedig a kapcsolat minősége miatt. Idő után zavaróak a rossz szokások, meg az állandó készenlét, h mikor pl te lazulni szeretnél, akkor ő akar vmit ami te nem. Próbálj meg elvonulgatni, mikor úgy érzed, vagy barátok.
Mi zavar legjobban?
Nekem inkább az a furcsa, h mig régen sok ember is képes volt együtt élni, ma egyre nehezebben megy.
Azok az emberek, akiket "zavar" a párjuk, nem jönnek rá, hogy nem megfelelő kapcsolatban vannak? Hogy nem szeretik a párjukat?
Egy egészséges, normális kapcsolatban nincsenek ilyen érzések. Akit untat, idegesít, zavar a párja már az elején, az NEM SZERELMES.
Amikor mi összeköltöztünk, alig vártuk, másra sem tudtam gondolni. Alig volt bútorunk az első napokban, a kanapén aludtunk...de imádtuk egymást. Az egyik legboldogabb időszak volt az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!