Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebben a melegben össze szoktatok este bújni?
igen, én ha befújom magam egyáltalán nincs testszagom bármennyire is megizzadok...
#1-es: a brit tudósok bebizonyították, hogy így a legkönnyebb megfázni...szerintem öltözzetek melegen...
együtt élek a párommal, tehát nyilván nem opció, hogy nem alszunk együtt. viszont azért a bújás az valóban hőmérsékletfüggő. eleve az, hogy a párom olyan, mint egy gázkazán, forró és süt és minden. hát, így a melegben, nem olyan buli hozzábújva aludni :D de ő is jobban érzi magát, ha az ágy két végében szuszogunk boldogan. amikor ébren vagyunk, a légkondi alatt néha összebújunk, de álmában az ember amúgy is úgy forgolódik, ahogy a legjobb neki. senki sem úgy alszik, mint a filmekben látod, egész éjszaka legalábbis biztosan nem. hát még ilyenkor.
és az a lány, akit irritál, hogy emberből vagy, az valószínűleg nem érett még egy felnőtt kapcsolatra. nő vagyok és izzadok, tessék, kimondtam a nagy titkot! és ha én izzadok, miért zavarna, ha a másik is?
A barátom télen nyáron izzad, szóval nálunk igazból mindegy milyen évszak van:D
De ettől függetlenül össze szoktunk bújni, őt nem zavarja, mert már alszik, mikor odabújok, engem meg nem igazán zavar. Furán hangzik, de én így is úgy is szeretem pl az illatát. Másnak nem, de a barátomét igen:)
Ha a barátnődet esetleg zavarná, akkor egyszerűen megmondaná, hogy most ne bújjatok össze. Nem kell ezt túlgondolni.
"senki sem úgy alszik, mint a filmekben látod, egész éjszaka legalábbis biztosan nem."
Hát nem tudom, én képes vagyok reggel pont ugyanabban a szögben felébredni, ahogy éjszaka a páromhoz bújtam. :D Ha ott van, nem forgolódok, ha egyedül vagyok, akkor mindig.
Egyébként nem mindig bújunk össze, de nem az izzadás, a meleg miatt. Páromnak mindig forró a bőre, és nehezen viseli a nagy melegben az összebújást. De olyan még nem jutott eszembe, hogy fúj izzad / izzadok, nem ölelem át, az ilyenkor teljesen természetes. Majd reggel lezuhanyzunk együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!