Mivel ütitek el az időt 1 év körüli babátokkal, ha ilyen melegben csak este mozdultok ki?
7kor kelés, 8 reggeli, 9 bevásárlás, árnyékos játszón egy kis szaladgálás, 11-től alvás, változó, h meddig, mert a nagy melegtől nem tud aludni rendesen, így kb fél1-1. ebéd, utána mivel már nem tudtam mit kitalálni felállítottam a szobába a medencét(panel, 3. em, egésznap az erkélyre tűz a nap) abban pancsol, kiszáll, pancsol, kiszáll, takarítani kell utána az tuti, de legalább el van, nem nyűglődik egésznap. 5-6 körül lemegyünk a szökőkúthoz, pancsol még egy kicsit, 7-fél8 feljövünk, vacsi, 8-fél9 fürdés, utána alvás.
Sajnos jó módszer nincs erre a melegre, mert mi egész du. lent szoktunk lenni, hogy futkározzon és nagyon nehezen visel a meleget, jobban szereti a 20-23 fokokat, de ez itt sajnos elképzelhetetlen amikor kint 50 fok van:(
Mi is 3. emeleten lakunk :(
De az én fiam ennyi idősen még nem szaladgál stb.
Mi is ugyanolyan napirenddel vagyunk, mint első, az alvásokat tekintve.
Nálunk az ebéd utáni játék sajnos nem lehet vizes mert kisfiam nem szeret pancsizni, fürdetés is csak egy gyors zuhany, különben hisztizik :( Mi legozunk, vonatozunk, mindenféle járműve van, azokat tologatja meg én is vele, szóval elég egyhangú, de szerencsére már csak egy hét, sosem vártam még ennyire az őszt :))))!
Ja, 8. emeleti panel, nappaliban 32 fok, ő szobájában 33..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!