Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok ezzel, a nő dolga, hogy mosson főzzön, mosogasson, takaritson? Vagy inkabb munka megosztás mellett álltok?
Munkamegosztás, bár a csajom csinálja a nagyobbik részét szerencsére... :)
Általában én vásárolok kaját, és legtöbbször én főzök, de a mosogatást, takarítást meg a rendrakást 90%-ban ráhagyom, és ugyebár ebből van a legtöbb. A mosásban is ő van előrébb, de azt én is szoktam. 30F
Én is ezen a válaszon akadtam fenn és nagyon nem értek vele egyet.
"Hát ha a nő feleannyit keres, mint a férje, akkor elvárható hogy kétszer annyi házimunkát is végezzen minimum, mint a férje."
Remélem, ez csak valami hülye vicc.
Pont olyan házaspárt ismerek, ahol a nő kemény fizikai munkát végez napi 10-12 órában, plusz utazás. Olyan nehéz munka, hogy csak fájdalomcsillapítókkal tudja csinálni. Kora hajnalban kel, este ér haza.
A férje napi nyolc órában könnyű munkát végez, sokszor csak ücsörög. Mégis több, mint kétszer annyit keres, mint a nő.
Na, nehogy már még akkor otthon is a nő végezzen kétszer annyi házimunkát!
Kevés dolog van amire ugrok,de ez az.
Amíg én is rakok -anyagiakat- a közösbe,addig ő is ugyan úgy ráér munka mellett mosogatni, porszívózni,ahogy Én.
8 év alatt sikerült elérni,hogy magától porszívózik.
Egyre ritkábbak azok az esetek,mikor megkérem valamire és még három nap múlva sincs teljesítve. Tehát igyekszik.
Ha társaság jön,akkor az már rutin,hogy Ő porszívózik előtte...meg utána :D mosogatás ekkor biztos az enyém,ahogy a főzés is.
Átlagos teljesítménye:
Heti:
1 mosogatás
1 porszívózás
Havi:
2 mosás +teregetés
2-3 felmosás
3-4 "pakolászás" ,amire mai napig nem jöttem rá,hogy mit ért alatta pontosan, mert olyan nagy látványa nincs, gyakran semmi :D
Tiltó lista:
por törlés
üvegpucolás
vasalás
főzés (kivéve,ha egy rekesz sör, baráti társaság és egy bogrács közreműködésével történik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!