Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy vagytok ezzel, a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok ezzel, a nő dolga, hogy mosson főzzön, mosogasson, takaritson? Vagy inkabb munka megosztás mellett álltok?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 08:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nálunk is munkamegosztás van :) Elmegyek dolgozni, hazajövök, aztán a lusta disznó énemet nagy nehezen rá veszem,hogy ne az internet legyen az első, hanem jó lenne már valami rendet rakni :)
2015. okt. 12. 11:54
 22/29 anonim ***** válasza:
26%

Munkamegosztás, bár a csajom csinálja a nagyobbik részét szerencsére... :)

Általában én vásárolok kaját, és legtöbbször én főzök, de a mosogatást, takarítást meg a rendrakást 90%-ban ráhagyom, és ugyebár ebből van a legtöbb. A mosásban is ő van előrébb, de azt én is szoktam. 30F

2015. okt. 12. 11:57
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Munkamegosztás van nálunk. Nincsenek kimondva a feladatok, de azért bizonyos dolgokat elsősorban egyikünk csinál, másokat meg a másik. Az általad felsoroltakból a főzst például nem szívesen adnám át a feleségemnek. Nem azért, mert ő rosszul csinálná, hanem mert én szeretek főzni.
2015. okt. 12. 12:07
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozó nő vagyok teljes munkaidőben, én a munkamegosztást támogatom, így nőttem fel, ez volt a természetes a szüleimnél is, nem volt kinyalva apám feneke, ő is beállt a házimunkába (nem volt kertünk soha, panel, és ami komolyabb felújítás volt, ahhoz szakembert hívtunk).
2015. okt. 12. 12:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
"Hát ha a nő feleannyit keres, mint a férje, akkor elvárható hogy kétszer annyi házimunkát is végezzen minimum, mint a férje" - Hát, ha a jövedelem nagysága egyenesen arányos lenne a munkában eltöltött idővel, akkor lenne is értelme így gondolni, de ez nagyon nem így van. Nagyon sokan gürcölnek sokat kevés fizetésért, és sokszor azoknak van jobban idejük, akik az átlagnál több fizetést kapnak.
2015. okt. 12. 12:30
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezen a válaszon akadtam fenn és nagyon nem értek vele egyet.

"Hát ha a nő feleannyit keres, mint a férje, akkor elvárható hogy kétszer annyi házimunkát is végezzen minimum, mint a férje."

Remélem, ez csak valami hülye vicc.

Pont olyan házaspárt ismerek, ahol a nő kemény fizikai munkát végez napi 10-12 órában, plusz utazás. Olyan nehéz munka, hogy csak fájdalomcsillapítókkal tudja csinálni. Kora hajnalban kel, este ér haza.

A férje napi nyolc órában könnyű munkát végez, sokszor csak ücsörög. Mégis több, mint kétszer annyit keres, mint a nő.

Na, nehogy már még akkor otthon is a nő végezzen kétszer annyi házimunkát!

2015. okt. 12. 12:34
 27/29 anonim ***** válasza:
76%
Ha mindkét fél dolgozik, akkor munkamegosztás. Ha csak az egyik, akkor aki otthon van, az végezze a házimunkát. Amelyik nő munka mellett egyedül viszi a háztartást is, önkéntes cselédet csinálva magából, azt nem tudom sajnálni. Ez az ő döntése. Vannak a világon normális férfiak, akik megbecsülik a társukat, nem szolgának használják. Na olyan társat kell választani.
2015. okt. 13. 20:21
 28/29 anonim ***** válasza:
26%
26/F. Napi 8 órában dolgozom nem kemény fizikai munkát. Külföldön élek és nagyon sokat keresek. Engem nem zavarna ha a párom nem dolgozna mivel bőven kijönnénk 1 fizetésből. Inkább azt mondanám neki, hogy maradjon otthon és csinálja meg. Ha meg dolgozni akar minden áron akkor takarítónő. Főzni mosni tudok de takarítani nem vagyok hajlandó.
2015. okt. 20. 14:28
 29/29 anonim ***** válasza:

Kevés dolog van amire ugrok,de ez az.

Amíg én is rakok -anyagiakat- a közösbe,addig ő is ugyan úgy ráér munka mellett mosogatni, porszívózni,ahogy Én.

8 év alatt sikerült elérni,hogy magától porszívózik.

Egyre ritkábbak azok az esetek,mikor megkérem valamire és még három nap múlva sincs teljesítve. Tehát igyekszik.

Ha társaság jön,akkor az már rutin,hogy Ő porszívózik előtte...meg utána :D mosogatás ekkor biztos az enyém,ahogy a főzés is.

Átlagos teljesítménye:

Heti:

1 mosogatás

1 porszívózás

Havi:

2 mosás +teregetés

2-3 felmosás

3-4 "pakolászás" ,amire mai napig nem jöttem rá,hogy mit ért alatta pontosan, mert olyan nagy látványa nincs, gyakran semmi :D

Tiltó lista:

por törlés

üvegpucolás

vasalás

főzés (kivéve,ha egy rekesz sör, baráti társaság és egy bogrács közreműködésével történik)

2015. okt. 20. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!