Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok ezzel, a nő dolga, hogy mosson főzzön, mosogasson, takaritson? Vagy inkabb munka megosztás mellett álltok?
A no dolga, De a ferfinak kotelessege neha segiteni. Teszem azt halomban all a mosogatni valo akkor a ferfi is elmosogathat vagy neha napjan letorolgethet. A no dolga az otthon kezben tartasa de ha ker hozza segitseget a ferfinak Kell neki segiteni hiszen ok ketten egy csapat.
18/L
Én keresek bankban dolgozva befektetési részlegen 350 ezret, a jegyesem kb 120-at pincérnőként úgy, hogy több napon szabad egy héten a munkától, mint én és én sokszor otthon is dolgozom.
Ja, hagy várjam már el cserébe, hogy ő végezze a házi munka többségét. Remélem megengeditek ezt nekem.
27/F
#10 Pedig amiket leírtál, nem tipikusan férfi munkák. A hólapátolást, fahordást ugyanúgy csinálják a nők is. Nálunk is én hordom be a fát, meg a szenet vödrönként mikor a férjem nincs itthon, meg néha amikor itthon van is, meg a havat is az dúrja le, aki épp ráér.
Talán férfimunkának inkább olyasmit mondanék, amiket egy gyengébb fizikumú nő nem bír annyira. Pl. nálunk a favágás, mert a nagyobb tuskókat nem tudom széthasogatni, meg a nehezebb takarmányos zsákok cipelése.
Amíg dolgoztam, addig teljes munkamegosztás volt, kivéve a főzés, azt a férjem nem tud, ezért az csak az én dolgom. Mérnök lévén a drága a legdiplomatikusabb megoldást választotta: táblázatban szépen beosztottuk, hogy melyik nap ki mit csinál :D Nagyon tetszett a dolog, segített elkerülni az ilyen "ááá, most nincs kedvem... Majd holnap kipucolom a wc-t" dolgokat.
Most itthon vagyok, két munka között, így jobb dolgom nem lévén, csak megcsinálom egyedül a teljes házimunkát, nem nagy a lakás, nem probléma.
Szerintem inkább a nőé, a férfi meg picit segítsen be morgás nélkül, ha a nő megkéri.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!