Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy vagytok ezzel, a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok ezzel, a nő dolga, hogy mosson főzzön, mosogasson, takaritson? Vagy inkabb munka megosztás mellett álltok?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 08:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
17%

A no dolga, De a ferfinak kotelessege neha segiteni. Teszem azt halomban all a mosogatni valo akkor a ferfi is elmosogathat vagy neha napjan letorolgethet. A no dolga az otthon kezben tartasa de ha ker hozza segitseget a ferfinak Kell neki segiteni hiszen ok ketten egy csapat.

18/L

2015. okt. 12. 10:02
 12/29 anonim ***** válasza:
16%

Én keresek bankban dolgozva befektetési részlegen 350 ezret, a jegyesem kb 120-at pincérnőként úgy, hogy több napon szabad egy héten a munkától, mint én és én sokszor otthon is dolgozom.

Ja, hagy várjam már el cserébe, hogy ő végezze a házi munka többségét. Remélem megengeditek ezt nekem.

27/F

2015. okt. 12. 10:17
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

#10 Pedig amiket leírtál, nem tipikusan férfi munkák. A hólapátolást, fahordást ugyanúgy csinálják a nők is. Nálunk is én hordom be a fát, meg a szenet vödrönként mikor a férjem nincs itthon, meg néha amikor itthon van is, meg a havat is az dúrja le, aki épp ráér.

Talán férfimunkának inkább olyasmit mondanék, amiket egy gyengébb fizikumú nő nem bír annyira. Pl. nálunk a favágás, mert a nagyobb tuskókat nem tudom széthasogatni, meg a nehezebb takarmányos zsákok cipelése.

2015. okt. 12. 10:21
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Amíg dolgoztam, addig teljes munkamegosztás volt, kivéve a főzés, azt a férjem nem tud, ezért az csak az én dolgom. Mérnök lévén a drága a legdiplomatikusabb megoldást választotta: táblázatban szépen beosztottuk, hogy melyik nap ki mit csinál :D Nagyon tetszett a dolog, segített elkerülni az ilyen "ááá, most nincs kedvem... Majd holnap kipucolom a wc-t" dolgokat.

Most itthon vagyok, két munka között, így jobb dolgom nem lévén, csak megcsinálom egyedül a teljes házimunkát, nem nagy a lakás, nem probléma.

2015. okt. 12. 10:37
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
Igen, ez attól is függ, ki mennyit dolgozik. Nyilván, akinek több ideje van rá, többet vállal jó esetben. Most én is itthon leszek, úgy néz ki már ebben az évben végig, úgyhogy most én végzem a házimunkát.
2015. okt. 12. 10:42
 16/29 anonim ***** válasza:
Alapvetően munkamegosztás, de nálunk a férjem kevesebbe dolgozik, így ő csinál több házimunkát is, logikusan. Fel nem foghato , hogy miért viseled el te a párod viselkedését mikor mindketten ugyanannyit dolgoztok??
2015. okt. 12. 11:11
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem inkább a nőé, a férfi meg picit segítsen be morgás nélkül, ha a nő megkéri.

22L

2015. okt. 12. 11:34
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha a nő feleannyit keres, mint a férje, akkor elvárható hogy kétszer annyi házimunkát is végezzen minimum, mint a férje.
2015. okt. 12. 11:41
 19/29 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem alap, hogy egy férfi is tud főzni meg mosni. Feltéve, ha nem akar éhen halni, és nem akarja, hogy az ölébe hányjak a retkes lakását látva.
2015. okt. 12. 11:44
 20/29 anonim ***** válasza:
munkamegosztás!
2015. okt. 12. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!