Routeren keresztül osztottuk meg a Netet a két ház közt, mivel 1nagy családunk van így a házak egymás mellett! Folytatás alul?
Beltéri kábelen keresztül húztuk át a másik géphez az Internetet, ez tegnap reggel történt, tegnap estig még jó volt! Ma reggel óta azt csinálja, hogy Csatlakozik a Nethez, majd le dobja, megint csatlakozik, és megint le, szóval nem lehet használni, ez mitől lehet?
Bármi ötlet,tanács jól jönne... Routeren kell beállítani valamit? vagy az idő be tett a Kábelnak?
RouterTípus:/ TL-WR841ND.
Ha kíváncsi lennél a firmware cserére akkor nekem ez van a routeremen:
Csak annyit, hogyha megcsinálod ezt akkor az a 30/30/30 resetnek nincs sok értelme én egyszerűen beléptem a router-be és Factory reset :)
A 30/30/30 resetet nem jó kedvükbe találták ki, A DD-WRT honlapján is így javasolják. Azért van hogy rendesen kisüljenek a kondik. Az hogy az előzőnek sikerült nélküle, az nem az jelenti, hogy te nem fogsz téglát csinálni a routeredből.
Innen szedheted le a legújabb stabil firmware -t:
ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2012/07-20-12-r19519/
A HARDVER VERZIÓRA VIGYÁZNI! Véletlenül se flash -elj be olyat ami nem a tiédhez való.
Midenképp a firmware -t kell piszkálni?
Beltéri kábelon van át húzva az internet, nem lehet hogy az idő be tesz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!