Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani eltérő alvásigény miatt?
Figyelt kérdés
Hajnali 2-kor felébredt, és azt mondta, már nem álmos, én se aludjak. Folyamatosan 2-3 órát alszik, és engem sem akar többet hagyni, mikor nálam van, mondván, majd alszok, ha nem lesz nálam. Én nem tudok úgy dolgozni menni, ha nem alszok eleget, azt mondja, akarás kérdése, neki elég ennyi is, majd hétvégén kialussza magát.
Mivel 2-kor nem tudtam ébren maradni, azt mondta elhagy, mert nem foglalkozom vele. Engedjem el? Nem vagyunk már tinik, 20 fölött vagyunk mindketten. Nem lakunk együtt, de hetente többször nálam alszik.
2015. szept. 10. 11:01
21/23 anonim válasza:
Hatalmas gyökér ez az ember. Szélnek kell ereszteni.
22/23 anonim válasza:
Kábé az első (és egyben utolsó) előfordulási alkalomnál khmm... hozzásegítettem volna, hogy ő is aludjon. :)
23/23 omba válasza:
Én éltem ilyen nővel, neki eszébe nem jutott ezzel terrorizálni, olvasott, felmosott - nem ezért lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!