Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani eltérő alvásigény miatt?
Hajnali 2-kor felébredt, és azt mondta, már nem álmos, én se aludjak. Folyamatosan 2-3 órát alszik, és engem sem akar többet hagyni, mikor nálam van, mondván, majd alszok, ha nem lesz nálam. Én nem tudok úgy dolgozni menni, ha nem alszok eleget, azt mondja, akarás kérdése, neki elég ennyi is, majd hétvégén kialussza magát.
Mivel 2-kor nem tudtam ébren maradni, azt mondta elhagy, mert nem foglalkozom vele. Engedjem el? Nem vagyunk már tinik, 20 fölött vagyunk mindketten. Nem lakunk együtt, de hetente többször nálam alszik.
max azért hagyd ott, mert egy gyökér.
ha felébredek, se keltem fel a párom, olvasok, gépezek, akármi, de nem hangoskodok.
Hát ez se egy észlény :D
ez egy barom,kretén,gyökér
A személyisége miatt szakítanék.
Önző, hisztis érzelmi zsaroló. Ilyen emberrel egy másodpercig nem maradnék együtt.
Nekem 2 dolog jutott eszembe a kérdésed kapcsán:
1, Eléggé hülye felfogása van a párodnak, ilyenről a környezetemben még nem is hallottam, hogy ha az egyik fél megébred éjjel, akkor a másiknak is kötelező vele együtt kukorékolni hajnali 2-3kor. Önző, a másik felet és annak igényeit semmibe veszi, nem érdekli.
2, Lehet, hogy ez egy mondvacsinált ürügy, hogy szakítson veled, csak jobb nem jutott eszébe. Ha igazán szeretne, akkor békén hagyna, és megpróbálná ő csendben végezni a dolgait ha már nem tud aludni. Nem arra kérne, hogy te igazodj hozzá, hiszen az ő alvásigénye eltérő a normálistól.
Hogy mit tegyél? Engedd el, mert ha ilyen miatt szakítani akar veled, valószínűleg nem illetek össze, és nem akarja igazán ezt a kapcsolatot.
Menjen csak,ha ennyi esze van.
Ismertem olyat,aki hétvégén is direkt felkeltett 7-kor,hogy ne aludjak,ha ő se,miközben én minden hétköznap dolgoztam,ő megy egyiken se. De még fel is hívott miatta...
Na már nem ismerem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!