Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, ha annak ellenére, hogy eltérő a jövedelmünk, a költségeket felezzük?
Lehet, hogy az onerzetet serti, hogy o nem tud fizetni.
Megkerdezhetem, hogy ki a ferfi es ki a no?
En is azt gondolom, h jofej a baratod. Egyebkent pedig a ferfiaknak sosem esik jol - akar tudatosan, akar tudat alatt - ha a baratnojuk tobbet keres. Ez pszichologia es hiaba allitja par ferfi az ellenkezojet. Bar ott, ahol megfordultak a szerepek es a ferfi amugy sem akarja magat ferfinak erezni kellokeppen, ott es nem utkozik ki annyira.
De szerintem hagyd, h hadd ervenyesuljon a parod is! Ez nem az anyagiakrol szol, hanem a sajat ferfi szerepet szeretne ugymond "jol jatszani" a kapcsolatban. :)
Bocs ha nem voltam elég egyértelmű, a párom a nő,én a férfi vagyok :)
És már 2 éve együtt vagyunk. Nem helytelen szerintetek, hogy hagyom, hogy ő a felét állja a költségeknek?
Jah, bocsi :) Azert talaltam furcsanak a kerdesedet, m altalaban a ferfiakat szokta zavarni, ha kevesebbet keresnek, mint a baratnojuk/feleseguk. Meg az ugye elegge a szetereotipia, h a ferfi keres tobbet.
Egyebkent meg szerintem ez sem gond. Gondolom, ereztetni akarja a parod, h nem egy semmirekello es nem akar kihasznalni. Ami abszolute becsulendo, m eleg sok no van - ferfi ismeroseim elmondasa alapjan - aki termeszetesnek veszi, h a ferfi fizet mindent...sot, van egy no ismerosom, aki szoba sem all a tovabbiakban azzal a ferfival, aki minimum az elso 5 randin nem fizet mindent... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!