Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek normális az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, ha annak ellenére, hogy eltérő a jövedelmünk, a költségeket felezzük?

Figyelt kérdés
Mi így egyeztünk meg, bár én jóval többet keresek mint a párom (majd 2x annyit), és ráadásul neki ezidáig nem is volt rendszeresen melója. Én mondtam, hogy kisegítem anyagilag amig nincs rendszeres meló, de ő azt mondta, hogy írjuk csak fel a költségek felét és majd ha lesz pénze kifizeti. Már törlesztette is nagy részét. Szerintetek normális ez? Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy egy kapcsolat ne az anyagiakról szóljon, szóval elég kézenfekvőnek tűnik egy így, ahogy mi csináljuk. Ti mit gondoltok?
2015. aug. 24. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem helytelen, de ha olyanra adtok pénzt rendszeresen, amit az ő fizetéséből egyedül nem is vállalna, de te ragaszkodsz hozzá, akkor ott változtatnék az arányokon. Ha letelik az egy-két évnyi nagyon szerelmes időszak, és még utána is együtt vagyunk, akkor például a harmadik év végétől váltanék közös kasszára.
2015. aug. 24. 13:47
 12/14 omba ***** válasza:

Úgy éljetek, ahogy megegyeztetek, ha kettőtöknek így jó.

Ez viszont kicsit ellentmondásos:

"Már törlesztette is nagy részét.

...

egy kapcsolat ne az anyagiakról szóljon"

Aha.

2015. aug. 24. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Inkább örülj, hogy ilyen rendes nőt fogtál ki és nem csak le akar húzni.
2015. aug. 24. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem normalis. Ha szereted, akkor a kedveben kellene jarnod, kedveskedni neki azzal, hogy gondoskodsz rola. Megis a ferfi feladata kellene hogy legyen, hogy eltartsa a csaladot. Oke, a mai vilagban a nok is dolgoznak, es ok is adnak a haztartasba, de megis... Ebben a helyzetben az o vallan van a nagyobb suly, te ferfi letedre semennyire nem gondoskodsz rola. Nagyobb teher van rajta amiatt is, hogy nem rendszeres a jovedelme, es meg nagy kiadasa is van, te meg elsz mint hal a vizben....
2015. aug. 25. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!