Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egyedi, a hagyományostól, a ti körötökben megszokottól eltérő. Stb. dolog volt az esküvőtökön?
Háznál volt, szűk körben, és nem volt süti.
Ez egy, ma már vicces sztori.
sajat kertunkben volt a ceremonia naplemente volt
nem volt semmi hagyomanyos lagzis kaja
fat ultettuk
az eskunket pedig sajat szavaink voltak
Titokban volt a polgárink kéttanúsan, hónapokkal a templomink előtt, mert így tudtuk megoldani, én imádtam:) Szerencsére senki nem kérdezett rá, hogy mikor volt (csak a szűk család, és a legjobb barátok tudtak róla).
A templomi után nem volt lagzi, csak egy családi vacsora, és a ruhám is elég visszafogott volt. A hajamat én csináltam pár perc alatt egy kontykészítővel. Azt hiszem ennyi, ami az átlagostól eltért, de nekünk ez pont így volt jó.
Mi még csak tervezzük.
Ami eddig biztos:
-nem hagyományos meghívónk lesz, hanem egyedi lesz a dizájnja (színházas-baglyos)
-nem lesz konkrét lagzi zenekarral, hajnalig tartó dajdajjal, hanem csak egy kellemes ebéd / estebéd... így nem lesz ugye zenekar, nem lesz menyasszonytánc, nem lesz menyecskeruha, nem lesznek játékok
-mi fogjuk válogatni a szertartás zenéit, és nem az elcsépeltekből (nem lesz Nászinduló, Szívből szeretni stb. ...)
-nemcsak a szokásos húsleves, pörkölt, húsok, töltött káposzta, krumpli fogják a menü tárgyát képezni (ha már tartok egy ilyen összejövetelt, nemcsak olyan ételt szeretnék rajta enni, amit kb. minden otthoni vendégségben és menzán lehet enni)
-nem lesz meghívva minden alig látott rokon meg xy gyerekkori szomszédja (igen, van olyan, aki elvárná a körünkben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!