Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani eltérő alvásigény miatt?
Hajnali 2-kor felébredt, és azt mondta, már nem álmos, én se aludjak. Folyamatosan 2-3 órát alszik, és engem sem akar többet hagyni, mikor nálam van, mondván, majd alszok, ha nem lesz nálam. Én nem tudok úgy dolgozni menni, ha nem alszok eleget, azt mondja, akarás kérdése, neki elég ennyi is, majd hétvégén kialussza magát.
Mivel 2-kor nem tudtam ébren maradni, azt mondta elhagy, mert nem foglalkozom vele. Engedjem el? Nem vagyunk már tinik, 20 fölött vagyunk mindketten. Nem lakunk együtt, de hetente többször nálam alszik.
"20 fölött vagyunk mindketten"
Korodbeli? Akkor keress egy érett párt magad mellé!
Neeee...istenem mond, hogy ez egy kamu kérdés.
Hagyd el ez a pasi egy idióta. Mi az, hogy te mész dolgozni és keljél kettőkor??? Ki a franc hallott már ilyet egyáltalán. Idióta. Dobd a francba.
Valószínű, gond lenne belőle.
Idegbeteg vagyok,ha nem hagynak aludni/felébresztenek.
Két nőt ismerek, aki nem álomszuszék, nagymamám, aki 70 éves már elmúlt, és kevesebb az alvásigénye, falun él és ő tényleg a tyúkokkal kel, meg anyukám, akinek pszichés betegsége van és vannak időszakai, amikor nem tud rendesen aludni emiatt (máskor meg képes végigaludni egy egész napot).
Neked ő fontos, de neki te nem vagy az eléggé, különben lenne benne annyi tapintat, hogy ha ő nem tud aludni, téged hagy azért. Ha meg beteg, mint anyám, akkor menjen orvoshoz.
Mennyit alszik egyébként általában? Mert jó, hogy fiatal szervezet jobban bírja a strapát, de ha túlzásba viszi, teljesen kimeríti a szervezetét, ez meg betegségekhez vezet. Nekem munkanapokon úgy van átlagban, hogy 6-7 óra rendes alvás +1 óra reggel félálomban, nem munkanapokon meg 8, max 9 óra, ha többet alszom, az betegség előjele. Nagyon ritka, amikor darabosan vagy 6 óránál kevesebbet alszom, de az indokolt, pl. ha éjszakai vonattal utaztam valahova, illetve régen táborban ha sokáig fent maradtunk.
Nem az eltérő alvásigénnyel van a baj, hanem azzal, hogy ő nem tolerálja a te igényedet.
Gondold el, ha együtt laknátok!
Egyszer nekem igy ment egy fiu az idegemre nem kellet 1 èv ès 2 hónap
Ki dobtam nem hagyott aludni azóta se beszèlünk azóta el telt pár èv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!