Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
A télen eldöntöttem, hogy a diplomám megszerzését az el canino teljesítésével ünneplem. Még akkor mondtam ezt a páromnak, aki határozott nemet mondott, mondván egyedül nem mehetek.
Találtam egy lányt, aki szívesen velem tartana (nem az egész távot teljesítenénk, csak kb 550 km-t). Most újra felhoztam neki, de közölte, hogy amíg vele vagyok nem mehetek.
Eléggé le vagyok törve, nagyon fontos lett volna nekem az az út. Most nem tudom mit tegyek, elinduljak-e kockáztatva a kapcsolatunk, vagy sem. Még azt sem mondhatja, hogy én nem engedem nyaralni, simán elengedtem egy fesztiválra egyedül, miközben tudta, hogy én is nagyon mennék, de tiszteletben tartottam, hogy neki kellett az a hét nélkülem.
2015. aug. 25. 15:04
21/24 Blade Bone válasza:
Nem szeretnék beleszólni, a te döntésed, de én azon a véleményen vagyok, hogy ha valami nem jól működik és kevesebb jót okoz mint rosszat, akkor az derüljön ki minél előbb, hogy változtathass, de ne magadon, hanem a kapcsolati státuszodon, mert az nem a te változásodon múlik, hogy a párod el fogad vagy sem.
22/24 anonim válasza:
Igen, mert nem nevelt ekkora papucsnak, mint te vagy :D
23/24 A kérdező kommentje:
A nevelése miatt magára kéne büszkének lennie, nem rád... ;)
2015. aug. 26. 15:15
24/24 anonim válasza:
Én azt javaslom, menj el azzal a lánnyal. Mert x évvel később nagyon fogod bánni, hogy engedted magad ilyen nyomás alatt tartani, és ilyen élmények maradtak ki az életedből. Fel nem foghatom, hogy lehet valaki ennyire önző, hogy nem enged meg ezt-azt, duzzog, sakkban tart. És az ilyen ember állítja azt, hogy szeret? Menj el. Ha rámegy a kapcsolatotok, akkor az annyit is ért. Aztán lehet, pont az fogja megmenteni a kapcsolatotokat, hogy a sarkadra álltál. Ez így nagyon nem állapot. Értelmes lánynak tűnsz a soraid alapján, és elhiszem, hogy szereted őt, meg nem szeretnél fájdalmat okozni neki, de magaddal is foglalkoznod kell. És hát te is belátod, hogy neked ez így nagyon nem jó. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!