Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennél a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

A télen eldöntöttem, hogy a diplomám megszerzését az el canino teljesítésével ünneplem. Még akkor mondtam ezt a páromnak, aki határozott nemet mondott, mondván egyedül nem mehetek.

Találtam egy lányt, aki szívesen velem tartana (nem az egész távot teljesítenénk, csak kb 550 km-t). Most újra felhoztam neki, de közölte, hogy amíg vele vagyok nem mehetek.

Eléggé le vagyok törve, nagyon fontos lett volna nekem az az út. Most nem tudom mit tegyek, elinduljak-e kockáztatva a kapcsolatunk, vagy sem. Még azt sem mondhatja, hogy én nem engedem nyaralni, simán elengedtem egy fesztiválra egyedül, miközben tudta, hogy én is nagyon mennék, de tiszteletben tartottam, hogy neki kellett az a hét nélkülem.

2015. aug. 25. 15:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
70%
Mond valami érvet is, miért nem enged el?
2015. aug. 25. 15:05
 2/24 Blade Bone ***** válasza:
33%
Kötelező párban indulni?
2015. aug. 25. 15:06
 3/24 A kérdező kommentje:

Nem érvel, azt mondja, hogy nem.

Nem kötelező, első körben egyedül egyedül akartam menni, azonnal kijelentette, hogy NEM.

2015. aug. 25. 15:08
 4/24 Blade Bone ***** válasza:
100%
Akkor miért vontál be egy lányt? Miért nem egy haverod?
2015. aug. 25. 15:12
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Felnőtt ember vagy, jogod van eldönteni, hova mész. Elmondhatja az aggályait, megpróbálhat meggyőzni, de ilyen kategórikusan nem jelentheti ki, hogy nem mehetsz. Nem vagy a kiskorú gyereke. Ha ezen múlik a kapcsolatotok, az már régen rossz.
2015. aug. 25. 15:12
 6/24 A kérdező kommentje:

Megegyeztünk abban, hogy ami nekünk fáj, azt nem tesszük a másikkal. Nekem fájna, ha ú majd 1 hónapot sétálgatna Spanyolországban egy lánnyal, így én se hívok fiú barátot.

5. tudom, hogy nem teheti meg. Hidd el többször ültem le vele megbeszélni, de hatástalan. Megértem, hogy félt (legalább is szerintem ez állhat a háttérben, ugyan nem mond semmit), akkor is morcos, ha éjjel viszem le a kutyát pisilni, de nem ez a megoldás, hogy döntés elé állít.

2015. aug. 25. 15:18
 7/24 A kérdező kommentje:
A későbbi félreértések elkerülése végett, nem én szavaztam le a válaszadókat, eddig mindenkinek zöldet adtam.
2015. aug. 25. 15:22
 8/24 Blade Bone ***** válasza:
Miért zavar ha egy barátnőjével sétálgat? Őt miért zavarja, ha haveroddal mész valamerre? Megfojtjátok egymást nem gondolod?
2015. aug. 25. 15:26
 9/24 A kérdező kommentje:
Szerintem az a legkevesebb ember, akit nem zavar, ha a párja eltűnik 1 hónapra egy ellenkező nemű barátjával. Nem hiszem, hogy a megfojtás itt kezdődne.
2015. aug. 25. 15:32
 10/24 Blade Bone ***** válasza:
De pont hogy itt kezdődik, és azonos neműről volt szó, a barátnőd egy barátnőjével nem sétálhatott x országban vagy hol, ahol nyaralt. Most meg ő sem enged neked, sőt még egyedül se mehetsz. Akkor ez mi?
2015. aug. 25. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!