Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennél a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

A télen eldöntöttem, hogy a diplomám megszerzését az el canino teljesítésével ünneplem. Még akkor mondtam ezt a páromnak, aki határozott nemet mondott, mondván egyedül nem mehetek.

Találtam egy lányt, aki szívesen velem tartana (nem az egész távot teljesítenénk, csak kb 550 km-t). Most újra felhoztam neki, de közölte, hogy amíg vele vagyok nem mehetek.

Eléggé le vagyok törve, nagyon fontos lett volna nekem az az út. Most nem tudom mit tegyek, elinduljak-e kockáztatva a kapcsolatunk, vagy sem. Még azt sem mondhatja, hogy én nem engedem nyaralni, simán elengedtem egy fesztiválra egyedül, miközben tudta, hogy én is nagyon mennék, de tiszteletben tartottam, hogy neki kellett az a hét nélkülem.

2015. aug. 25. 15:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nagyon félreértettél, az el canino van Spanyolországban. Nekem esne rosszul, ha a barátom, 1 lánnyal teljesítené, így azt megérteném, ha nem engedne el egy fiú barátommal (fiút nem is hívtam, pont emiatt), de ő csajjal se enged.

Én egy szó nélkül elengedtem egyedül fesztiválozni, pedig nagyon szerettem volna vele lenni, ill tudtam, hogy csomó lány lesz körülötte. Ő nem enged engem.

2015. aug. 25. 15:43
 12/24 anonim ***** válasza:

# 10

Szerintem azért nem igazán érted a dolgot, mert - nem tudom, miért - azt hiszed, hogy a kérdező a férfi a kapcsolatban, pedig fordítva van.

2015. aug. 25. 16:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Esetleg az nem opció, hogy ő is megy veled? Lehet az a baja, hogy nem kérted, hogy ő menjen.

Én a helyedben nem is akarnék egy hónapig a szerelmem nélkül lenni, de ha már alapvetően ez a vágyad, és ő nem akar veled menni, akkor én eldöntöttnek érezném a kérdést, ha "engedi", ha nem, én mennék. Vagyok olyan fajta, aki már csak dacból is megteszi. Jól mondta az egyik válaszoló, ha ezen múlik a kapcsolatotok, az már régen rossz.

Egy kapcsolat miatt sosem szabad az álmaidat, vágyaidat (már ami az ilyen jellegű dolgokat illeti) elnyomnod. Ha én ezt csináltam volna, nem jöttem volna egyetemre egyáltalán. Aztán most állnék otthon csodálkozva, hogy se munkám, se iskolám, se pasim, na, vajon hol rontottam el. Fiatal vagy még, ne haragudj, hogy ezt mondom, de az se biztos, hogy a jelenlegi pároddal ettől függetlenül nem szakítanátok. Ha képes lenne nyugodt szívvel "engedni", hogy egy barátnőddel ketten menjetek, akkor még azt mondanám, hogy ez egy jó próbája kettőtök kapcsolatának. De így is jó próba, azt jelzi, hogy se nem bízik benned eléggé, se nem szeret annyira, hogy a maga önző érdekeit kommunikálja, kompromisszumot keressen. Én párom elém állna egy ilyen ötlettel, kapva kapnék az alkalmon, és mennék vele, vagy ha ez nem opció, akkor sem korlátoznám, és nem hagynám, hogy féljen attól, hogy ez a kapcsolatunk végét jelenti.

Röviden: én a helyedben először kérném, hogy a barátnőm helyett ő jöjjön el velem, ha nem akar, vagy nincs rá módja (mert mondjuk dolgozik), akkor mondanám, hogy oké, akkor megyek barátnővel, tetszik neki vagy sem. Ha emiatt szakít, hát, így jártál, valószínűleg idővel amúgy is szétmentetek volna. Ha nem szakít, akkor annál jobb lesz majd egy hónap után a nyakába ugrani szerelemmel és élményekkel telve :)

2015. aug. 25. 16:09
 14/24 A kérdező kommentje:
Maratonfutó vagyok, a barátom egyszer jött el velem futni 3 év alatt, 1 egész km-t. :D Feldobtam neki még az elején az ötletet, hogy jöjjön ő, de a röhögéstől mindketten majdnem megfulladtunk. Én lennék a legboldogabb, ha egy ekkora távra együtt mennénk, tekintve, hogy látnánk a másikat extrém körülmények között, de ez sajnos nem járható út.
2015. aug. 25. 16:15
 15/24 Blade Bone ***** válasza:
Tényleg azt hittem a kérdező a fiú, bocsi. Am, hát végigolvastam mégegyszer az egészet, és ahogy olvastam ez az egy hónap spanyolországban nekem soknak tűnik, lehet hogy ő fesztiválozott, és igaz hogy lányokkal, de ha megbíztok egymásban ez nem nagy dolog, persze csak így, viszont úgy hogy te is mentél volna vele szívesen és ő nem akarta, úgy más. És az ő részéről továbbra is van ez a megfojtás,mivel sehogy sem enged el. Sok ez az egy hónap oké, de mivel mehetne veled is így az ő szempontjának nem sok értelme van. Az meg elég durva kijelentés, hogy amíg vele vagy nem mehetsz ilyen eseményre.
2015. aug. 25. 16:25
 16/24 A kérdező kommentje:
Az 1 hónap enyhe túlzás, úgy tervezem, hogy az 550 km-t 20 nap alatt teljesítjük. Kifele busszal mennénk, haza viszont repülnénk, szóval max pár napot kell rászámolni.
2015. aug. 25. 16:36
 17/24 Blade Bone ***** válasza:
Lehet hogy neki az is sok. :/ De egyébként visszatérve a kérdésre, én elmennék a helyedben így is, mégpedig azért, mert ha ilyenért szakítana most, és ezt te hárítanád el, akkor később is lenne oka a szakításra majd. Ez így nem közös döntés, inkább ultimátum, mintha csak neked kéne megfelelned.
2015. aug. 25. 17:01
 18/24 A kérdező kommentje:
Csak nekem kell megfelelnem. Ha kiborulok ideig óráig emberszámba vesz, utána visszaesünk abba, hogy én úgy viselkedek ahogy neki jól esik. Most megint egy ilyen hullámvölgyben vagyunk, nem tudom meddig bírom így.
2015. aug. 25. 17:05
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

El camino? Cöhh. Te is a dolgok könnyebbik végét fogod meg.

Járjátok végig az Ördög Kálváriáját. Az a móka, nem a kámínó...

2015. aug. 25. 23:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Kiragadtad a kérdés lényegét. Anyukád büszke rád? :)
2015. aug. 25. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!