Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajod akivel együtt laksz az exénél aludna, mit tennél ha megtudnád?
Ez nagyon rossz. -.-
Nem is értem, hogy tudnak ilyet az emberek...ha csak alvás lenne már az is egy kisebb fajta megcsalás..sőt...már a előre megbeszélt találka is..az is a hűtlenség jele..és a kapcsolat megrontója....
A volt baráttal, barátnővel, minek foglalkozni??? Ha már "volt"? -.-
Ez meg kerdes, hogy mit?
Csak ugy nem alszunk exnel szerintem.
Meg jo, hogy idejeben kiderult. Biztos, hogy nem maradnek vele tovabb, ha az en baratom tette volna.
Inkabb fontosabb a nyugodtsagom, buszkesegem, minthogy ilyen emberrel foglalkozzak.
Senki sem potolhatatlan, talalsz jobbat is.
De te eletedet, dontesed.
00:39
"Megdugnám aztán felrúgnám..."
Pff. Nem altalanositani szeretnek, de ez tipikus ferfias hozzaallas, hogy barmit is csinaljon a csaj, meg egy jo kis numerara jo azert.
Ilyne esetben ha megtudnam, mit csinalt, latni nem akarnam, nemhogy meg egy utolso szexet tole.
Na mind1, nem vagyunk egyformak szerencsere. Ezt nem bantasbol irtam.
00:49
Jogos a harag, de nem kell atmenni pszichopata uzemmodba.
Az ilyen emberek nem ernek annyit, hogy osszemocskolja barki is a kezet miattuk.
Az elet adja a legnagyobb pofonokat, igy mindenki megtanulja jobbik esetben, hogy hogy viselkedjen a masikkal, remelhetoleg tanulni fog belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!