Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Helyre lehet még hozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre lehet még hozni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve vagyunk együtt , együtt is lakunk ebből majdnem 1 éve , ő ilyen érzelmileg elérhetetlen típus , vagy is nehezen mutatja ki az érzelmeit , más a szeretetnyelve … ezt elfogadtam mert ugye mindenki más . Az összeköltözést o akarta éreztem az elején hogy szeret a maga módján , közös kirándulás , főzés , hosszú beszélgetések, sokáig fent maradtunk stb , éreztem és láttam hogy élvezte a társaságom , meg mondom őszintén én egy kicsit drámás vagyok , érzékeny , könnyen sirok megvagyok sértődve igen valamikor hülye dolgokon ……. Amit utána megbanok , sokszor megbántottam mondtam nem szép dolgokat , de annál jobban kitudom mutatni a szeretetem fele , főzök mosok rá kedvebe akarok járni mindig , de ő más lett , narszitikus jellemvonásai vannak amik előtte nem voltak , van hogy ignoral órákat vagy napokat ha pl megsertodok valamin , nem nagy dolgokon egyébként , nem akarja velem meg beszélni normálisan hiába szeretném csak ordibal velem , és azt mondja elege van , jobb lenne neki egyedül mert már magát is utalja , ( anyagi gondjai vannak és munkahelye se a legjobb most ) próbálnek neki segíteni de az a baj engem elfelejtett , nőnek sem érzem magam már annyira mellete , ha megsert és meg merek sértődni még én vagyok a hibás a végén és engem okol mindenért …. Előtte azért mindig megbeszélte velem nem hagyott magamra , most meg úgy viselkedik mintha itt sem lennék sokszor ami nagyon faj , Azt mondja én rontottam el , mert tiszteletlen voltam vele sokszor és én mindenhol csak veszekedtem vele , ez félig igaz de ez mind azért volt mert meg az elején nehéz volt elfogadni hogy ő nem igazán mutatja ki az érzéseit , én meg a bujos olelkezos típus vagyok , én is megbantom de ki is tudom mutatni a szeretet és sokszor ő is mond olyat ami nem tetszik vagy sértő de ennek ellenére mindig én megyek oda hozza az utóbbi időben , és kibekul velem csak tudnám minek , úgy is lesznek meg konfliktusok akkor ezt fogja csinálni hogy nem szól hozzam nem értem Azt mondja nem tetszik neki a valamikor vad stílusom és nem hallgatok rá semmibe …. Ez neki a baja de miért akar elnyomni Nekem sem tetszik hogy elhanyagolja már saját magát is , és egesznap feszült , és lusta cselekedni csak siránkozik egesznap , és engem meg teljesen elfelejtett ha próbálkozik is érzem hogy nem szívből … mondta is hogy idő kell neki hogy újra jó legyen a kapcsolat de nem tudom mit csináljak

tegnap 06:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
De ha működött az intimitás, akkor mi nem működött? Tkp mi hiányzik neked?
tegnap 10:20
 32/44 anonim ***** válasza:
66%

"ordibal velem , és azt mondja elege van , jobb lenne neki egyedül "

Hidd el, hogy jobb lenne külön. Egyáltalán, nem veszed észre, hogy nem a szerelemtől orzibál veled? Miért hagyod?

Jobb lesz külön, nem illetek össze.

tegnap 10:31
 33/44 A kérdező kommentje:
Az hogy érzékeny vagyok , sértődős .. ami tudom nem jó , ha nem úgy mennek a dolgok a nap folyamán akkor ez nekem rossz , pl elmegyek dolgozni , megfozok , takarítók , mosok és jó lenne a nap végén ha oda jönne filmezni vagy bármi vagy nem az utolsó dolog lenne az intimitás
tegnap 10:52
 34/44 anonim ***** válasza:
74%
Dolgoznod kene magadon, pszichologus. Duhkitores, ez nem kis dolog.
tegnap 10:55
 35/44 anonim ***** válasza:
73%
Egyetértek, itt neked kellene változni. Ha állandóan hisztériázol, nem csoda, hogy kiborul.
tegnap 10:58
 36/44 anonim ***** válasza:
87%
Tiszta nevetséges az egész. Másfél éve vagytok együtt és már rendesen utáljátok egymást. Nem vagy képes megérteni, hogy nem akar állandóan ölelkezni, nem akar az érzéseimről beszélni. Nem NÁRCI hanem te bántalmazod valamilyen szinten verbálisan, sőt zaklatod folyamatosan és az ellen védekezik. Szakíts és keress papucs "férfit" aki hagyja, hogy rajta csimpaszkodj mint a majom. Esküszöm én már rég kiraktalak volna, hihetetlen, hogy te erőszakoskodsz, de rá mutogatsz. :O
tegnap 11:35
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a nárcisztikus személyiségzavarral jöttél elő inkább te vagy az mint ő. Nem nyújtasz neki kellő támogatást inkább lehordod, direkt provokálod aztán intimitást akarsz. Az a bajod, hogy nem tudja elfelejteni mennyire kikészíted. Rólad szól minden, egoista vagy, sőt érzéketlen. Komolyan hamarabb te vagy nárcisztikus mint ő...
tegnap 11:47
 38/44 anonim ***** válasza:

Bocs, de szerintem neked kell először változtatni, utána várhatod el tőle.

Szerintem te mérgezed inkább a kapcsolatot...

De azt is érzem, hogy lehet, hogy a hajó már elment, akármit csinálsz, késő már...

tegnap 13:38
 39/44 A kérdező kommentje:

11:47

Komolyan mondjatok ezt ? Én csak több törődésre vagyok, miért lennék nárcisztikus ? Tudom magamról hogy hibázom , de tényleg az lennék ? Mert akkor próbálok változtatni …. Törődni törődok vele , főzök , mosok rá és meghallgatom mindig a bajait , próbálok vele megoldást találni . Mi kell meg egy férfinak ?

tegnap 17:06
 40/44 anonim ***** válasza:
Kérdező de hát hiába állsz be cselédnek meg kedves vagy hozzá amikor hátsó szándék vezérel végig. Egyáltalán nem szereted őt hanem birtokolni akarod, azt akarod, hogy úgy ugráljon ahogyan te fütyülsz. A kapcsolat elején többször megbántottad és nem tudott rajta túllépni! Hiába írod, hogy te elfogadod, hogy nem egyforma a szeretetnyelv amikor ki akarod belőle erőszakolni ami neked hiányzik. Nem tudsz nyugodt légkörben lenni mert neked a toxikus kell. Nem hagyod békén aztán csodálkozol, hogy rád se bír nézni, vagy ordibál, de te hozod ki belőle az állatot! Hagyd békén, szakíts és pszichológushoz menj mert más férfit is kicsinálsz mint őt.
tegnap 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!