Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Helyre lehet még hozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre lehet még hozni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve vagyunk együtt , együtt is lakunk ebből majdnem 1 éve , ő ilyen érzelmileg elérhetetlen típus , vagy is nehezen mutatja ki az érzelmeit , más a szeretetnyelve … ezt elfogadtam mert ugye mindenki más . Az összeköltözést o akarta éreztem az elején hogy szeret a maga módján , közös kirándulás , főzés , hosszú beszélgetések, sokáig fent maradtunk stb , éreztem és láttam hogy élvezte a társaságom , meg mondom őszintén én egy kicsit drámás vagyok , érzékeny , könnyen sirok megvagyok sértődve igen valamikor hülye dolgokon ……. Amit utána megbanok , sokszor megbántottam mondtam nem szép dolgokat , de annál jobban kitudom mutatni a szeretetem fele , főzök mosok rá kedvebe akarok járni mindig , de ő más lett , narszitikus jellemvonásai vannak amik előtte nem voltak , van hogy ignoral órákat vagy napokat ha pl megsertodok valamin , nem nagy dolgokon egyébként , nem akarja velem meg beszélni normálisan hiába szeretném csak ordibal velem , és azt mondja elege van , jobb lenne neki egyedül mert már magát is utalja , ( anyagi gondjai vannak és munkahelye se a legjobb most ) próbálnek neki segíteni de az a baj engem elfelejtett , nőnek sem érzem magam már annyira mellete , ha megsert és meg merek sértődni még én vagyok a hibás a végén és engem okol mindenért …. Előtte azért mindig megbeszélte velem nem hagyott magamra , most meg úgy viselkedik mintha itt sem lennék sokszor ami nagyon faj , Azt mondja én rontottam el , mert tiszteletlen voltam vele sokszor és én mindenhol csak veszekedtem vele , ez félig igaz de ez mind azért volt mert meg az elején nehéz volt elfogadni hogy ő nem igazán mutatja ki az érzéseit , én meg a bujos olelkezos típus vagyok , én is megbantom de ki is tudom mutatni a szeretet és sokszor ő is mond olyat ami nem tetszik vagy sértő de ennek ellenére mindig én megyek oda hozza az utóbbi időben , és kibekul velem csak tudnám minek , úgy is lesznek meg konfliktusok akkor ezt fogja csinálni hogy nem szól hozzam nem értem Azt mondja nem tetszik neki a valamikor vad stílusom és nem hallgatok rá semmibe …. Ez neki a baja de miért akar elnyomni Nekem sem tetszik hogy elhanyagolja már saját magát is , és egesznap feszült , és lusta cselekedni csak siránkozik egesznap , és engem meg teljesen elfelejtett ha próbálkozik is érzem hogy nem szívből … mondta is hogy idő kell neki hogy újra jó legyen a kapcsolat de nem tudom mit csináljak

tegnap 06:40
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
7:34 igen ez igaz. Épp hogy valami van kis dolog , kivan idegileg ordítozik stb azt mondja már nem bírja idegileg ezt , akkor minek próbál a kedvembe járni mikor szent a béke ( max 2 napig ) hiába kimondja a szakítást , sokan ezt mondjak vita közben mégis együtt vannak , maradnak .
tegnap 07:39
 12/44 A kérdező kommentje:
Mármint a max két napig az azt jelenti hogy nincs vita
tegnap 07:40
 13/44 anonim ***** válasza:
71%

Tehát két naponta összevesztek, állandóan bőgve alszol el, gyakorlatilag semmi pozitívat nem írtál se a pasiról se a kapcsolatról.

Tulajdonképpen te ezt miért is akarod folytatni??

Azon kívül, hogy eddig ilyet se találtál, és félsz egyedül maradni.

tegnap 07:53
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem vigasztal meg, mertaz ember megunja hogy a másik a legkisebb dolgokon is besértődik és minden szavára meg mozdulatára figyelnie kell és ha nem úgy reagál ahogy te azt elvárod, akkor elkezdesz veszekedni vele és számon kéred. Neked ez normális és azt hiszed te vagy az áldozat, de nem. Nagyon nincs így. Itt tényleg te vagy aki bántja a másikat és mégcsak át sem akarod gondolni. Játszd le újra csak egyetlen veszekedésetek úgy hogy külső megfigyelő vagy. Úgy kinek adnál igazat? Nem véletlenül érzel szégyent miután veszekedtél vele és mész oda bújni..
tegnap 07:53
 15/44 anonim ***** válasza:
15%

Nem a kérdezővel van baj, miért kell őt bántani?

Én is ilyen voltam, mint az ő párja, és tudom, hogy ez nagyon rossz.

Mint egy durcás hülyegyerek, aki élvezi, hogy még jobban odafigyelnek rá, komoly szenvedéssel.

Ha valaki szeret valakit, ezt nem teszi meg vele.

Én is megtettem, de akkor még egy éretlen p,cs voltam.

tegnap 07:55
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnélek megbántani, de szerintem sok vagy neki.

Van, hogy én is megsértődök, de igyekszem gyorsan túl lenni rajta. Nálad viszont ez már ilyen kóros jellegű dolog. Ezen felül nem is illetek össze.

tegnap 07:59
 17/44 anonim ***** válasza:
68%
#15 Azért mert olyan voltam vagyok mint a kérdező szorongó ambivalens kötődő és pontosan ugyan ezen mentem át mindegyik kapcsolatomban, amikor végre rájöttem, hogy bizony azért viselkednek úgy velem ahogy, mert én váltom ki a másikból és mert olyan pár is választok, aki ezt élteti bennem tovább. Tudom milyen fájdalmakon megy keresztül a kérdező, de ő nem is fogja elhagyni a másikat, mert fél hogy elhagyják és a legrosszabb kapcsolatában is benne marad amíg nem jön valaki más.
tegnap 08:02
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Csak a fő kérdésre válaszolva:

Max akkor hoznék helyre egy kapcsolatot, ha érdekem kötődne hozzá.

Egyébként nem. Senkivel nem vesződnék.

tegnap 08:02
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Empátia, próbálkozz vele!

Anyagi gondjaid vannak, a munkahelyeden is gond van, ami eleve nagy nyomás. Erre hazamész, szeretnél lehiggadni, de a csajod inkább veszekedést provokál a semmiből, mert figyelemre vágyik. Utána látványosan bőg, hogy menj oda puncsolni és ölelgesd. Miközben te semmi másra nem vágysz, csak egy fél óra csendre és nyugalomra.

Nem írta senki, hogy a pasi tökéletes. Sőt... Viszont ők ketten nem illenek össze, és nem fognak tudni annyit változni, hogy ez sikerüljön.

A pasinak egy hasonlóan nyugis, csendes nő kéne, aki megérti, hogy néha el kell vonulnia, hogy fel tudjon töltődni, lenyugodjon, és utána élvezik egymás társaságát.

A csajnak meg egy hasonló latinos amorózó kell, akivel jó nagyokat lehet veszekedni, utána dugnak egyet, és mindketten úgy viszik tovább, mintha mi sem történt volna. Valaki, akivel része a kapcsolatnak ez az állandó dráma meg a nagy romantikus gesztusok felváltva. Egy életen át boldogan dobálják majd a tányérokat.

De ők ketten soha nem lesznek együtt jó páros, csak nyírják egymást. Nem menthető, nincs értelme folytatni.

tegnap 08:10
 20/44 A kérdező kommentje:
Én nagyon nagy fájdalmat érzek mikor ignoral , utána nekem idegösszeomlásom van , szerintem konfliktusok mindig is lesznek , nincs tökéletes kapcsolat , egyszer azt mondja magával van baja azért ilyen es hogy jobbat erdemlek ,aztán hogy minden az én hibám, en tisztelnem ot jobban , de hat valamikor nagyon tiszteletlen velem es szerintem ezzel magát minősíti akkor milyen tisztelet vár ….. mindig erről beszél . És mikor vita van mondja ne is beszéljünk es most en is mondtam neki en se akarok beszélni , hideg vagyok vele de minden hülyeség miatt hozzam szól , szórakozik velem vagy mi ?
tegnap 08:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!