Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet még hozni a kapcsolatot?

Tehát két naponta összevesztek, állandóan bőgve alszol el, gyakorlatilag semmi pozitívat nem írtál se a pasiról se a kapcsolatról.
Tulajdonképpen te ezt miért is akarod folytatni??
Azon kívül, hogy eddig ilyet se találtál, és félsz egyedül maradni.

Nem a kérdezővel van baj, miért kell őt bántani?
Én is ilyen voltam, mint az ő párja, és tudom, hogy ez nagyon rossz.
Mint egy durcás hülyegyerek, aki élvezi, hogy még jobban odafigyelnek rá, komoly szenvedéssel.
Ha valaki szeret valakit, ezt nem teszi meg vele.
Én is megtettem, de akkor még egy éretlen p,cs voltam.

Nem szeretnélek megbántani, de szerintem sok vagy neki.
Van, hogy én is megsértődök, de igyekszem gyorsan túl lenni rajta. Nálad viszont ez már ilyen kóros jellegű dolog. Ezen felül nem is illetek össze.

Csak a fő kérdésre válaszolva:
Max akkor hoznék helyre egy kapcsolatot, ha érdekem kötődne hozzá.
Egyébként nem. Senkivel nem vesződnék.

Empátia, próbálkozz vele!
Anyagi gondjaid vannak, a munkahelyeden is gond van, ami eleve nagy nyomás. Erre hazamész, szeretnél lehiggadni, de a csajod inkább veszekedést provokál a semmiből, mert figyelemre vágyik. Utána látványosan bőg, hogy menj oda puncsolni és ölelgesd. Miközben te semmi másra nem vágysz, csak egy fél óra csendre és nyugalomra.
Nem írta senki, hogy a pasi tökéletes. Sőt... Viszont ők ketten nem illenek össze, és nem fognak tudni annyit változni, hogy ez sikerüljön.
A pasinak egy hasonlóan nyugis, csendes nő kéne, aki megérti, hogy néha el kell vonulnia, hogy fel tudjon töltődni, lenyugodjon, és utána élvezik egymás társaságát.
A csajnak meg egy hasonló latinos amorózó kell, akivel jó nagyokat lehet veszekedni, utána dugnak egyet, és mindketten úgy viszik tovább, mintha mi sem történt volna. Valaki, akivel része a kapcsolatnak ez az állandó dráma meg a nagy romantikus gesztusok felváltva. Egy életen át boldogan dobálják majd a tányérokat.
De ők ketten soha nem lesznek együtt jó páros, csak nyírják egymást. Nem menthető, nincs értelme folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!