Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Helyre lehet még hozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre lehet még hozni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve vagyunk együtt , együtt is lakunk ebből majdnem 1 éve , ő ilyen érzelmileg elérhetetlen típus , vagy is nehezen mutatja ki az érzelmeit , más a szeretetnyelve … ezt elfogadtam mert ugye mindenki más . Az összeköltözést o akarta éreztem az elején hogy szeret a maga módján , közös kirándulás , főzés , hosszú beszélgetések, sokáig fent maradtunk stb , éreztem és láttam hogy élvezte a társaságom , meg mondom őszintén én egy kicsit drámás vagyok , érzékeny , könnyen sirok megvagyok sértődve igen valamikor hülye dolgokon ……. Amit utána megbanok , sokszor megbántottam mondtam nem szép dolgokat , de annál jobban kitudom mutatni a szeretetem fele , főzök mosok rá kedvebe akarok járni mindig , de ő más lett , narszitikus jellemvonásai vannak amik előtte nem voltak , van hogy ignoral órákat vagy napokat ha pl megsertodok valamin , nem nagy dolgokon egyébként , nem akarja velem meg beszélni normálisan hiába szeretném csak ordibal velem , és azt mondja elege van , jobb lenne neki egyedül mert már magát is utalja , ( anyagi gondjai vannak és munkahelye se a legjobb most ) próbálnek neki segíteni de az a baj engem elfelejtett , nőnek sem érzem magam már annyira mellete , ha megsert és meg merek sértődni még én vagyok a hibás a végén és engem okol mindenért …. Előtte azért mindig megbeszélte velem nem hagyott magamra , most meg úgy viselkedik mintha itt sem lennék sokszor ami nagyon faj , Azt mondja én rontottam el , mert tiszteletlen voltam vele sokszor és én mindenhol csak veszekedtem vele , ez félig igaz de ez mind azért volt mert meg az elején nehéz volt elfogadni hogy ő nem igazán mutatja ki az érzéseit , én meg a bujos olelkezos típus vagyok , én is megbantom de ki is tudom mutatni a szeretet és sokszor ő is mond olyat ami nem tetszik vagy sértő de ennek ellenére mindig én megyek oda hozza az utóbbi időben , és kibekul velem csak tudnám minek , úgy is lesznek meg konfliktusok akkor ezt fogja csinálni hogy nem szól hozzam nem értem Azt mondja nem tetszik neki a valamikor vad stílusom és nem hallgatok rá semmibe …. Ez neki a baja de miért akar elnyomni Nekem sem tetszik hogy elhanyagolja már saját magát is , és egesznap feszült , és lusta cselekedni csak siránkozik egesznap , és engem meg teljesen elfelejtett ha próbálkozik is érzem hogy nem szívből … mondta is hogy idő kell neki hogy újra jó legyen a kapcsolat de nem tudom mit csináljak

tegnap 06:40
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
8:10 igazad van , en utána ugyan olyan tudok lenni a sok vita utan is , ugyan úgy szeretem és szeretek vele lenni neki már idő kell …..
tegnap 08:14
 22/44 A kérdező kommentje:
Annyira nem különbözunk , szeretünk főzni együtt enni , valamikor még vitánal is egy tányérba teszi az ételt és hív enni többször is hogy egyek vele . Szoktunk játszani valami társas vagy kártya dolgokon , beszélgetni is szeretünk komoly dolgokról amik engem is és öt is érdekli , tehát hasonlóak az érdeklődési köreink. Kirándulni , sétálni mindkettőnk szeret . Jól meg lehetnénk csak az intimitás teren én többre vágyom , és ez miatt szoktam ideges lenni rá így nekem csak lakótárs feeling
tegnap 08:23
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

De mit szeretsz rajta, az isten áldjon meg?? Hát öt percet nem bírtok ki veszekedés nélkül!

Te ezt az állandó cirkuszt szereted, ilyenkor érzed, hogy élsz. Egy nyugodt este a kanapén, csendesen egymás mellett olvasgatva, az neked a pokol. Elkezdesz unatkozni, aztán megindul a fejedben a vezérhangya, és kirovokálod a veszekedést, hogy utána nagy látványos békülés legyen. Egyszerűen azért, mert csak akkor érzed azt, hogy szereted, mikor esélyes, hogy elveszíted, meg amikor ilyen nagy drámai békülés van. Neked ez a szeretet nyelved, ezt akarod megkapni.

De a pasidban minden ilyen veszekedés után meghalt valami, egyre távolabb kerül tőled.

Azt meg egyöntetűen mindenki leírta, hogy nem menthető, szakítsatok. De a te nárcisztikus kis agyad ugyanúgy figyelmen kívül hagyja, mint amikor a pasid mondja, hogy szakítani akar. Jajj, hát azt csak úgy mondja, nem kell komolyan venni, tegyünk úgy, mintha el se hangzott volna. Ennél nincs pedig lélekrombolóbb, mint amikor szabadulnál már a másiktól, de gyakorlatilag csak erőszakkal tudnád kidobni, és akkor is még könyörög.

tegnap 08:23
 24/44 A kérdező kommentje:
Ő mondta a saját szájával többször hogy idegeben mondta, akkor miért ne harcoljak értünk …. És azt is mondta ha nem szeret nem próbálna velem együtt maradni , nem menne bele a békülésbe , de az tény hogy nem úgy szeret mint előtte , őszinte volt
tegnap 08:30
 25/44 anonim ***** válasza:
70%

Nektek semmi közötök egymáshoz. Párom 48 éves és bújós, nem kor kérdése.

Magadat szivatod ha erőlteted.

tegnap 08:52
 26/44 anonim ***** válasza:
68%
AZ a baj, hogy alap dolog nem stimmel, az intimitás. Nem lehet úgy élni, hogy te folyton elnyomod magadban az ez iránti vágyad. Nem is tudod, ezért nyaggatod. Ő viszont más típus, neki ez sok, őt meg ez idegesíti. Sajnos én is azt mondom, hogy nem passzoltok, hiába van pár dolog, amit tudtok együtt csinálni. Ezek főleg semleges időtöltések, maximum barátnak lennétek jók.
tegnap 08:59
 27/44 anonim ***** válasza:
53%
Itt már többen is leírták, úgyhogy kérlek nézz utána Kérdező a szorongó ambivalens kötődési zavarnak. Senki nem állítja hogy a pasid makulátlan (elkerülő kötődés), de két teljesen ellentétes működésű karakter vagytok. Ennek így semmilyen jó vége nem lesz. Vagy kezdj el dolgozni magadon, miért is szorongsz ennyire, vagy keress egy hozzád hasonló párt, akivel egész nap tányérokat dobálhattok, ahogy ezt már más is írta. Ami köztetek működik az egy nagyin max mélyebb barátság, de nincs benne az a fajta intimitás, ami párkapcsolattá teszi.
tegnap 09:23
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Van, amit egyszerűen nem érdemes "helyrehozni", mivel egész egyszerűen nem működhet. Lehet erőltetni, de van, hogy bölcsebb dolog veszni hagyni azt, ami soha nem is működhet igazán. Ez lehet, hogy most fáj pár hónapig, de így lesz esélyed a jövőben boldognak lenni. Ha a végletekig erőltetitek, ami nem működik, akkor meg évekig, neadjisten évtizedekig fog folyamatosan fájni...
tegnap 09:34
 29/44 A kérdező kommentje:
Működött az intimitás a szex …. Épp ez a baj , hogy tok jó volt ! Nyilván nem szeretnek olyat helyrehozni amiben nem voltak jók ezek a dolgok ! Nem úgy közeledik hozzam ,mint előtte … kevés a spontán együttlét , mondta nem az én hibám , feszült , nem jól mennek a dolgai ez miatt kedvetlen hozza , na meg a sok vita után se úgy áll a dologhoz , értem én . Azért kerdeztem hogy helyre lehet e hozni ?
tegnap 10:01
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Olvasva a valaszaidat, nekem egy kicsit az tunik fel, hogy nalad jobban az "en, en, en" megy. Szerintem tisztaban vagy vele, hogy lelkileg trottyon van, irod is, hogy munkahelyi gondok gyotrik, elmondta, hogy mi bantja, sot te is tudod magadrol, hogy feleslegesen meg szoktal sertodni, dramazni, megis nyomatod, hogy miert nem bujik, miert nem csinalja ezt, azt, amazt... Mi lenne, ha TE torodnel vele? Vagy ha egyedulletre vagyik, lefoglalod magad? Nincs hobbid vagy barmi? Mi lenne, ha elmennel anyukadhoz akar beszelgetni? Vagy elmennel peldaul futni? Abba nem gondoltal bele, hogy lehet sok vagy es inkabb az kene, hogy o "ijedjen meg", hogy elveszithet es o akarjon kapalozni utanad?? Most oszinten, nem orulnel neki? Ahhoz az kell, hogy hagyd, kicsit hanyagold... Amugy ha jol emlekszem, irtad, elso komoly kapcsolatod. Ritkan lesz eletreszolo az elso, minden kapcsolatbol tanul az ember, neked lecke az, hogy onkontrollt tanulj es hagyd egy kicsit a masikat, ne o legyen csakis az eleted kozeppontja...
tegnap 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!