Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik próbálták már helyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik próbálták már helyre hozni a kapcsolatot ?

Figyelt kérdés
Annak végül is miért nem sikerült, ha mindketten azon voltak hogy helyre jöjjön. Mennyi idő után jöttetek rá hogy nem fog menni?
tegnapelőtt 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Amikor harcoltok azért, hogy működjön már akkor be kéne látni, hogy fölösleges. Ugyanis vagy nem illetek össze, vagy elmúltak az érzések amelyeket nem lehet örökké fenntartani. Lehet egy kis időre vissza lehet hozni a vágyat, de az kevés, hogy együtt öregedjetek meg. Ha meg nem passzoltok nem fogtok később sem.
tegnapelőtt 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért arra pár hét után rá lehet jönni, hogy van-e javulás, vagy minden igyekezet felesleges, mert nem illetek össze.

Ez többnyire összeköltözés után derül ki. Ezért szoktam mondani, hogy komolyabb lépés a párkapcsolatban, mint a házasság. Ha az együttélés jó, hosszú távon is, akkor a házasság tényleg csak papír. De az összeköltözés sokkal nagyobb változás, sokszor "visszacsinálni" is olyan komplikált, mint egy válás.

tegnapelőtt 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Általában ha rossz a kapcsolat az a másik miatt van csak. Ergo harcolni se kéne, meg nem lenne mit rendbe tenni sem, ha a másik nem tenné tönkre. (Nyilván en szeretem a másikat, hű vagyok, meg nem is egy nullahúsz nyomi, ha ettől független sz.rik bele a másik a kapcsolatba, az az ő sara.)

És olyanért, aki tönkreteszi, én nem harcolok. Rá kell adni a kabátot, én ugy vagyok vele.

Olyan kapcsolatom még nem volt, hogy ketten tennénk tönkre és véletlen csak, mert hülyék vagyunk es nem tudtuk hogy kell kapcsolatot fenntartani.

tegnapelőtt 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én akkor jöttem rá mikor feldobtam az egész kapcsolatot ill a páromat, minden rendbe jött, aztán megint süllyedt lefelé. Hullámvasut szélmalomharc az egész.

Én nem fogok már azon erőlködni hogy tüzet csiholjak oda ahol a másikban mindig kialszik. Ez rengeteg energia.

Energiavámpírok az ilyenek.

tegnapelőtt 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbáltam, nem érte meg!

Ma már csak ennyit mondanék az exemnek:

"Kérem a pénzem, és szia!"

tegnapelőtt 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!