Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki külön szobát akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki külön szobát akar a feleségétől,külön aludni,elszigetelni magát tőle, stb annak minek feleség? Főleg fiatalon, amikor még összebújva kellene aludni? Ilyennek minek barátnő/feleség? Miért nem marad akkor szingli?

Figyelt kérdés
ma 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Van amit lehet kezeltetni, van amit nem. Amúgy akkor amíg kezelteted, addig se aludjon a párod, vagy mi? :D

ma 10:18
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem tök felesleges. Nem is jönnék össze ilyen emberrel. Másnak lehet megfelel.
ma 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

25 éve párkapcsolatban

Nálunk már volt minden kivizsgálás, ha a feleségem rázendit a horkolásra akkor a kutyák is vonyítanak a környéken olyan hangos. Igen, aludtunk külön szobába, aludtam füldugóval, sokáig fennmaradtam, hogy a fáradságtól gyorsan elaludjak, kipróbáltuk az orrcsipeszt és hosszasan sorolhatnám. Ha az oldalán fekszik, akkor nem horkol, ha háton vagy hason akkor igen. Minden este megy a matek, hogy együtt fordulunk és figyelek arra, hogy lehetőleg jó pózban aludjunk és abban is tartsam. Már annyira hozzászoktam, hogy nem ébredek fel és mindent együtt csinálunk. Felvettem videóra egy esti alvásunkat elég vicces visszanézni.

ma 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nőként is az lenne az álom kapcsolat,ahol van két külön szoba,ha valaki egyedül akar lenni,megtehesse. Attól még át lehet menni egymáshoz aludni,de nem látom miért okoz akkora problémát ez neked, hogy itt meltatlankodj. Attól hogy ez egy ilyen hülye begyöpösödött szokás, hogy muszáj egymás seggeben lenni állandóan, attól még az ember alapvető igénye néha teljesen magában lenni. Sokkal egészségesebbnek gondolom a két szobás megoldást
ma 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a normális.
ma 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk külön szobánk van, van hogy együtt alszunk, van hogy nem (szex után általában ott maradok és együtt alszunk).

Az ok: férjemnek este 9-kor takarodó van, nem visel el egy csepp fényt, ami beszűrődik kintről, síri csend és vaksötétség kell neki.

Én meg szeretem ha megy valami a háttérben és azt is, ha beszűrödik a holdfény és azért látom a körvonalakat a szobában.

Gyerekkorom óta sípol a fülem, amit csak akkor érzékelek ha figyelek rá vagy ha síri csend van, de akkor annyira, hogy falra mászom tőle, nem tudok úgy elaludni.

Ettől szeretjük egymást, együtt vacsizunk, aztán nála vagyok, TV-zünk, dumálunk, de mikor ő lekapcsol mindent, behúzza a sötétítőt én még kicsit fekszem mellette, imogatom, megpuszilgatom (vagy épp ő engem) aztán átmegyek a szobámba.

ma 11:04
 17/17 anonim ***** válasza:

A feleségem TV-vel szokott elaludni. Nekem csend és sötétség kell.

De ez nem jelenti azt hogy nem tudunk együttélni.

ma 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!