Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az üzenet mennyire a “házisárkányság” előszobája?
Ma szabadnapos vagyok, és otthon maradtam pihenni, mert most 2x is éjszakáznom kellett a cégben. (Az informatikai átállásokat mindig éjszaka csinálják).
Reggel mikor felkeltem ez az üzenet várt a barátnőmtől:
“Jó reggel (xy)! Remélem tudtál pihizni. Én már az irodában vagyok, olyan 1/2 6-ra szerintem otthon leszek, aztán ha van kedved jöhetnél velem Daniékhoz (unokatesója).
Egy pár dolog:
Reggel bedobtam egy mosást, szerintem mire felkelsz lejár, kérlek teregesd ki, és a mosógéppel szemben, szatyorban, ott a második adag, légyszi dobd be azt is, és majd teregesd ki. Köszönöm.☺️
Ebédre kérlek azokból egyél valamit, amit még a hétvégén csináltam, időrendi sorrendben kéne enni, hogy semminek ne legyen baja.
Ja és ma szerintem jönni fog egy átvevős levelem, úgyhogy légyszi ne egy szál tökben flangálj otthon.😆
Szeretlek, puszi😘”
(Bocsi a stílusért, egy az egyben másoltam be)
Kicsit elgondolkodtam ezen, mármint úgy az irány amerre haladunk nem tudom mennyire jó így. (Barátnőm 25 én 27)
Valamiért fennakadtál a dolgon.
Ilyenkor az ember kitereget, elmegy valahová ebédelni, és 4-kor bedobja a második mosást, aztán megint lelép otthonról egy kedves üzenetet hagyva a teregetés instrukciójával.
A reakcióból pedig kiderül, hogy kikel-e egy sárkánytojás.
Én azon gondolkodom, hogy mi az oka annak, hogy ezt így le kell írnia? Nem lennék együtt olyan pasival, akinek ezt így, szájba rágósan kell elmagyarázni. Nagyon fárasztó lenne.
Az én férjem ezeket kérés nélkül is így csinálja, mert természetesnek veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!