Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki külön szobát akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki külön szobát akar a feleségétől,külön aludni,elszigetelni magát tőle, stb annak minek feleség? Főleg fiatalon, amikor még összebújva kellene aludni? Ilyennek minek barátnő/feleség? Miért nem marad akkor szingli?

Figyelt kérdés
ma 09:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Mert - normális körülmények között - egy párkapcsolat nem csak együtt alvásból áll.
ma 09:31
 2/17 A kérdező kommentje:
És a külön szoba,stb? Ahol egész nap van,úgy hogy a másikhoz sem szól?
ma 09:32
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Vannak olyan emberek, akiknek alvási zavarai vannak és nem lehet mellettük pihentetően aludni. Akár az önkéntelen rángás, a folyamatos hangos horkolás, stb. Én például éjszaka csámcsogok a feleségem szerint, mondjuk számára nem zavaró szerencsére. Mi napközben mondjuk pont külön szobában vagyunk, mert mindkettőnknek kell a hely és a csend a hobbija miatt. Ez nem jelenti azt, hogy ne töltenénk együtt minőségi időt.
ma 09:37
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Mi ugyan együtt (bár nem összebújva) alszunk és elképzelni se tudom hogy másképp tegyünk, DE....

Miért "kellene" feltétlenül mindenkinek együtt aludni? Miért ne szólnának ettől még egymáshoz egész nap? :D Alvási problémák, vagy nagyon eltérő napirend esetén pl praktikus lehet a külön szoba.

ma 09:48
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Nekem volt kolléganőm volt képtelen mással egy ágyban aludni. Férjnél van, gyerekük van. Miért ne alhatna külön?

Összebújva a világ minden kincséért nem bírnék. Fiatalon se tudtam. Borzasztóan idegesít - melegít, korlátoz hogy mozgolódjak. Biztos nem.

ma 09:55
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Ez a "jujjci, hát összebujcsikázni köll ám alukálni, mer' amúgy a hollywoodi romcsy filmecskék cerint nem igazi kapcsolat a kapcsolat" annyira nagy hülyeség, hogy az agyam eldobom tőle. Nem attól lesz sem jobb, sem romantikusabb a kapcsolat. Vannak emberek, akik egyszerűen minőségibben, jobban tudnak aludni egyedül... és na, a jó alvás az egészség szempontjából nagyon fontos. Ill. pl. van egy ismerős pár - a férfi olyan k...a hangosan horkol, hogy meg nem lehet mellette lenni... így van 2 külön szoba... és így, náluk hosszú távon jobb kapcsolatot, ahol jobban szeretnék egymást a felek, nem igazán látni.

A külön szoba meg nem jelenti azt, hogy nem is szól a másikhoz, hanem hogy van egy külön tere, ahova elvonulhat mondjuk heti 1-2 saját órára (hogy pl. a hobbijának éljen... ha vki pl. zenét szeret vagy kézműveskedik, ahhoz ez jól tud jönni), vagy ha home office-ban dolgozik, akkor ne zavargáljanak meeting közben. Ettől függetlenül azért vannak közös helyiségek, ahol együtt töltenek időt, pl. nappali meg étkező.

ma 10:04
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Én sem szeretek összebújva aludni. Nagy ágyban mindenkinek megvan a külön térfele, külön takaróval. De én a külön szobát sem tartom ördögtől valónak, csak ahhoz nagyobb lakás kell.
ma 10:04
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
#3 alvási zavarokat, horkolást kezeltetni kellene. Arra nem az a megoldás, hogy külön szobában alszol.
ma 10:08
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Az is elég indok, hogy valaki megszokta, hogy külön alszik és úgy jobban alszik.
ma 10:11
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
#8 Egyrészt nem lehet minden zavart kezelni, másrészt ebben az országban a legtöbb ember nem engedheti meg, hogy alváslaborba menjen. Ítélkezni mondjuk tényleg sokkal egyszerűbb látatlanban, legalább most jobban érezheted magad, hogy megmondtad mit is kéne tenni.
ma 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!