Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Titeket is zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna, ha a leendő férjetek azt mondaná,hogy a munkában soha semmit nem szabad elismerni/elvállalni,hogy magatok rontottátok el,hanem mindig a másikra kell fogni?

Figyelt kérdés
Ezen kívül a következő ominózus kijelentés, " mindig oda állok, ami nekem éppen kapóra jön, bármelyik oldal csak én jól jöjjek ki belőle,mert gátlástalannak,karrieristának kell lenni,és eltaposni mindenkit". Ti mit szólnátok ehhez?
ma 08:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

Megvetem az ilyesfajta gondolkozást.

A koromhoz képest kifejezetten jó helyen és pozícióban vagyok a karrieremben és pont az ő gondolkozásával ellentétesen látom a dolgokat. A környezetemből és magamból kiindulva azok az emberek lesznek tartósan sikeresek, akik valóban odateszik magukat, akik képzik magukat, akik építik a szociális hálójukat (nem a szünetben való pletykálásra gondolok), akikre rá lehet bízni dolgokat, mert ha hibáznak, akkor vállalják érte a felelősséget és tanulnak a dologból.

Az a baj a férjeddel, hogy arra képtelen, hogy érdemben legyen hasznos tagja a munkahelyének, inkább lesüllyed egy sunyi görény szinjére és azt hiszi, hogy ezzel majd szépen a csúcsra kúszik. Azt nem érti meg, hogy az ilyet mindenki megveti és mivel hasznuk sincs, hamar ki lesz rúgva, vagy örökké megmarad egy talpnyaló szintjén; hiszen az is. Egy karrierista ember tanul, dolgozik, fejleszt; a párod nagyon, de nagyon buta, ha ő karrieristának hiszi magát. Ő csak egy pióca, aki mindig a legjobban kinéző gazdatestre akaszkodik rá, de ő maga semmi.

Szidhatod itt a hozzászólókat, de nagyon sokat elárul az emberről, hogy kikkel veszi magát körbe. Nyilván az ő munkamoráljához nincs közöd, de ahhoz igen, hogy számodra ez elfogadható (hiszen ha nem lenne az, már nem lennél vele).

25/N

ma 10:41
 22/24 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem lenne a férjem, abszolút lenézem ezeket az embereket.
ma 13:22
 23/24 anonim ***** válasza:
#5 Pont azért nem ért el semmit, mert eddig nem így csinálta.
ma 13:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez kemény... Mondjuk a magyarok majdnem 100%-a ilyen mindkét nemre értve, ha a közelében egy látszólag gyengébb ember van...
ma 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!