Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a keresztlányaimmal, hogy a pénz nem minden és nem szabad telhetetlennek lenni?
Figyelt kérdés
Unokahúgaim felköltöztek Budapestre dolgozni címszóval, de mondták, hogy igazából a pénzes férfi a lényeg. Egyikük gyorsan a munkahelyén összejött egy informatikussal, másikuk sem maradt le, egy év múlva ő is felköltözött Budapestre, összejött a tesója fiújának régi munkatársával. Férfiak idősebbek tíz évvel, lányok meggyőzték őket, hogy vegyenek lakást. Családi összejövetelen dicsekednek, hogy a lakás az övék, a hitel meg a férfiaké. Ilyenkor én szégyellem magam helyettük, hogy ilyeneket mondanak, és sajnos komolyan gondolják. Szüleikkel nagyon csúnyán beszélnek, pedig a mai napig támogatják őket pénzzel. Nagyon sajnálom keresztanyám és keresztapám, hogy ők meg spórolnak mindenen, mert a lányok telhetetlenek. Én is Budapesten élek a férjemmel, legutóbb én hoztam vissza a lányokat, hogy legalább ez ne keresztapámék kiadása legyen, és próbáltam kicsit a lelkükre is beszélni, hogy nem minden a pénz, meg a jólét, próbáljanak néha kedveskedni a szüleiknek, de tartok tőle süket fülekre talált. Nagyon el vannak kényeztetve, és zavar, mert nekik meg én vagyok a keresztanyjuk. Korábban is kissé önző módon viselkedtek, de mióta Budapesten élnek még rosszabb lett. Hiába mondom, hogy ennek nem lesz így jó vége, a barátaik egyáltalán nem akarnak gyereket, egyikük most azt vette a fejébe, hogy neki akkor is kell. Mondtam nekik, hogy ezt így nem lehet, és hogy nem fognak a szüleik örökké élni, és nekik is gondolni kell arra, hogy önállóak legyenek és legalább spóroljanak. De folyton a vásárláson meg a csavargáson jár az eszük. Nem buta lányok, de úgy gondolják, csak így lehet boldogulni és nem értem miért, mert soha nem szenvedtek hiányt semmiben. Már mindkettő elmúlt 24 éves, és már ideje lenne megkomolyodniuk. Én sem vagyok nagyon idős, hogy ne emlékeznék milyen volt fiatalnak lenni, 37 vagyok, de azért 24-27 évesen már felelősségteljesen gondolkodtam, de lehet már így is túl nagy a generációs különbség köztünk, én nem a közösségi oldalak idején voltam fiatal, nem ismerem ezt a nyomást, ami a fiatalokra nehezedik. Huszonéves fiatalokat kérdeznék, hogyan találjam meg a közös hangot a lányokkal? Hogyan értessem meg velük, hogy ez a meggondolatlan viselkedés nem vezet sehová? Ha van tippetek, szívesen fogadom!2021. júl. 8. 15:29
1/21 anonim válasza:
"Férfiak idősebbek tíz évvel, lányok meggyőzték őket, hogy vegyenek lakást. Családi összejövetelen dicsekednek, hogy a lakás az övék, a hitel meg a férfiaké."
Tanult felnőtt férfiakkal ezt hogy lehet megcsinálni?
3/21 anonim válasza:
Üdv napjaink nöi között. Ma már ez az általános.
4/21 anonim válasza:
Te vagy a keresztanyja a keresztszüleid gyerekeinek?
5/21 anonim válasza:
Amikor te voltál 25 éves 7-8 millióért dobáltak egy lakást. Most, amikor 27-28 milliót elkérnek egy panelért mégis mi motiváljon fiatalként? Gyűjtögessek önerőre hosszú évekig, hogy legalább el tudjak adósodni? Keressek egy gyári munkás csávót akivel együtt szidjuk a kormányt és àllandóan a pénzen veszekszünk? Ne éljek a mának miközben ilyen-olyan vírusok egyik napról a másikra elviszik a velem egykorúakat? Ez már nem az a világ ahol neked igazad van.
6/21 anonim válasza:
Jaj de átlátszó incel kamu tanmese a ribi mailányokról 😂😂
7/21 anonim válasza:
10 és 13 évesen vállaltad a keresztszülőséget?
8/21 anonim válasza:
Kamu de elég nagy. Jelentve.
Unokahúgaim felköltöztek Budapestre dolgozni címszóval - vs a másik egy év múlva ő is felköltözött Budapestre.
10/21 anonim válasza:
Szóval soha nem szenvedtek hiányt semmiben, a szülők most is pénzelik őket. Akkor hibáztasd a keresztszüleidet, mert ők kényeztették el őket. Gondolom a te szüleid meg csórók voltak, és most sem élsz jól. Egyébként miért gondolod, hogy a 10 évvel idősebb, jól kereső párjukkal olyan rossz nekik? Egy csóró 24 évessel, aki bulikázik meg fesztiválozik komolyabb jövőjük lenne? Pont veled egyidős, komoly, felelősségteljes párjaik vannak, nem az általad említett és lenézett közösségi oldalon felnőtt fiúkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!