Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ezeket miért nem szabad?
A barátom nem szereti, ha sminkelem magam, pedig nem szoktam erősen, még alapozót sem, csak a szemöldököm meg a szemem emelem ki kicsit. Tegnap raktam fel egy kis szájfényt is és teljesen rosszul volt. Csak nem értem, mert azok a lányok akiket követ instán meg hadd ne mondjam meg hogy néznek ki. Már a gél lakkot a körmömön se szereti. Pedig én ezeket azért csinálom, hogy jobban érezzem magam meg, hogy egy kicsit tetszek neki, mert gondolom azokat a lányokat se azért követi, mert a legjobb barátai.
De ez nem csak a sminkel van így pl. már az is ki akarsztja, hogy néha megiszok egy kávét, pedig ő meg cigizik. Szerintem az gázabb.
Szerinted ezeket miért csinálja? Szerintetek szeret engem? Azok a lányok is aggasztanak instán. :(
Ez egy kisebbrendűségi komplexusos pötsh, aki megpróbál uralkodni rajtad. Beteges, amit csinál, de az is, hogy te meg hagyod neki. Az is lehet, hogy már a bántalmazó kapcsolat alapjait rakja le éppen. Most tanulod, hogy ne mondj ellent.
Barátaid lehetnek még? Családodtól elmart már?
Ez nem a Szürke 50 árnyalata. Egy férfit nem ez tesz határozottá, és erőssé.
Menekülj ebből a kapcsolatból a saját érdekedben!
Komolyan hagyod, hogy megmondja mit csinálhatsz?😯
Nekem egy pasi egy ilyen dologba szólna bele, repulne valószínű nem meg, hogy engedelmeskedek
Nem vagytok egymáshoz illők. Küldd el tőled végleg és keress magadhoz valót.
Ffi.
🤣birtokol és irányít.
Ha ezt nem veszed észre és nem lépsz akkor naiv vagy, és megérdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!