Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm olyan ajándékot vett nekem, amiről a szüleimnek nem szabad tudnia. Mit csináljak, hogy ne bántsam meg?
Dohányzok, de a szüleim nem tudják. Erre a barátnőm vett nekem karácsonyra egy gravírozott cigisdobozt, pedig tudja hogy ha a szüleim megtudják, nagy baj lesz belőle. És gondolom meg fogják kérdezni hogy mit kaptam. Ti mit tennétek?
18F
18 éves vagy. miért nem tudhatják a szüleid? vallásosak vagy mi?
mond azt hogy nem szeretted volna ha sokat költ rád, ezért barátnőd azt találta ki, hogy főz neked vacsorát, borozgattok kicsit, és szeretkeztek. :D esetleg egy szép ruci is volt rajta ami szintén az ajándékod része lehet.. bár ha a cigit nem tudhatják gondolom azt sem, hogy nemi életet éltek..
Mondd meg neki, hogy köszönöd szépen, gyönyörű ajándék, nagyon örülsz neki, de mivel a szüleid nem tudják, hogy cigizel, fel kell nekik mutatnod egy "álajándékot".
Mi lenne ha azt mondanád, hogy azt kaptad tőle, hogy befizetett egy 2 alkalmas thai masszázsra, vagy ilyesmi. Bármi aminek nem kell kézzelfoghatónak lennie, és akkor még költekezned sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!