Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm olyan ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm olyan ajándékot vett nekem, amiről a szüleimnek nem szabad tudnia. Mit csináljak, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Dohányzok, de a szüleim nem tudják. Erre a barátnőm vett nekem karácsonyra egy gravírozott cigisdobozt, pedig tudja hogy ha a szüleim megtudják, nagy baj lesz belőle. És gondolom meg fogják kérdezni hogy mit kaptam. Ti mit tennétek?

18F

2013. dec. 23. 01:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
amúgy lehet erre gondoltál ami zavarja a barátnődet nem tudom, de természetesen szeretkezés előtt barátom is elvan zavarva egy alapos kézmosásra.
2013. dec. 23. 02:49
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy büdös lesz a farkad tőle... A gec'd is büdös lesz, meg a gyerek is, amit majd nemzel.
2013. dec. 23. 02:51
 23/29 anonim ***** válasza:
tény hogy a spermiumra sincsen pozitív hatással, de igazán megválogathatnád a szavaidat, kedves.
2013. dec. 23. 02:52
 24/29 anonim ***** válasza:
13évesen nekem otthon tudták, te meg 18évesen fosol XD
2013. dec. 23. 03:29
 25/29 anonim ***** válasza:

de a barátnőd nem tudta,hogy otthon ezt nem tudhatják meg?

Itt kiderült,hogy nem csak a cigit tiltanák otthon, hanem a barátnőddel való együttlétet is? Kemény szülők, nem mondom, de ez csak rossz hatással lehet rád.

Az én barátom hasonló helyzetben van, csak ő e-cigizni kezdett el, amiről szintén nem tudnak. Szülei annyira féltik mindentől, hogy miattuk nem mer lefeküdni velem rendes védekezéssel sem. 3 alkalom volt, közben meg utána is teljesen be volt rezelve, hogy nehogy baj legyen, aztán azóta nem is volt, mert a szülei tele beszélték a fejét mindenféle hülyeséggel,így nem akar 18 éves létére... Én meg nem is tudom mit kezdjek a helyzettel,mert én hiába mondok valamit is... volt,hogy egy 3-asért a suliban, majdnem elkezdett sírni,hogy kikap otthon, mit fognak szólni. Köszönhető mindez az 'okos' szülőknek.

Úgyhogy én azt mondom,vállald fel otthon amit csinálsz, állj már kicsit a talpadra, ha nem akarsz úgy járni, mint a barátom.

2013. dec. 23. 08:48
 26/29 A kérdező kommentje:
nem az van hogy tiltják az együttlétet.. hanem egyszerűen csak nem beszélünk a témáról mert mindenki kínosan érezné magát. nálunk ilyenek a családi viszonyok, nálatok meg olyanok, erről felesleges vitatkozni hogy más már 18 évesen az elköltözést tervezgeti.. én még nem :)
2013. dec. 23. 09:16
 27/29 anonim ***** válasza:

Egy ötlet: miért nem hagyod a barátnődnél a dobozt?

Szüleidnek meg semmi köze ahhoz mit kaptál, de ha feltétlen muszály valamit, akkor tényleg jó ötlet hogy hamukázol valamit olyanról aminek nincs fizikai formája (masszázs, rendezvény, bármilyen szivesség).

2013. dec. 23. 10:06
 28/29 anonim válasza:
2013. dec. 23. 23:31
 29/29 anonim válasza:
komoylan ekkora beszari vgay hogy 18 évesen nem mered elmondani a szüleidenk hogy cigizel???!!!! -_- egyébként szerintem még gyorsan beszélj a barátnőddel hogy köszönöd az ajándékot és nagyon tetszik is de most ne ezt add oda hanem mást (pl. amiket itt irtak sokan) :DDDD
2013. dec. 24. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!