Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm olyan ajándékot vett nekem, amiről a szüleimnek nem szabad tudnia. Mit csináljak, hogy ne bántsam meg?
Dohányzok, de a szüleim nem tudják. Erre a barátnőm vett nekem karácsonyra egy gravírozott cigisdobozt, pedig tudja hogy ha a szüleim megtudják, nagy baj lesz belőle. És gondolom meg fogják kérdezni hogy mit kaptam. Ti mit tennétek?
18F
de a barátnőd nem tudta,hogy otthon ezt nem tudhatják meg?
Itt kiderült,hogy nem csak a cigit tiltanák otthon, hanem a barátnőddel való együttlétet is? Kemény szülők, nem mondom, de ez csak rossz hatással lehet rád.
Az én barátom hasonló helyzetben van, csak ő e-cigizni kezdett el, amiről szintén nem tudnak. Szülei annyira féltik mindentől, hogy miattuk nem mer lefeküdni velem rendes védekezéssel sem. 3 alkalom volt, közben meg utána is teljesen be volt rezelve, hogy nehogy baj legyen, aztán azóta nem is volt, mert a szülei tele beszélték a fejét mindenféle hülyeséggel,így nem akar 18 éves létére... Én meg nem is tudom mit kezdjek a helyzettel,mert én hiába mondok valamit is... volt,hogy egy 3-asért a suliban, majdnem elkezdett sírni,hogy kikap otthon, mit fognak szólni. Köszönhető mindez az 'okos' szülőknek.
Úgyhogy én azt mondom,vállald fel otthon amit csinálsz, állj már kicsit a talpadra, ha nem akarsz úgy járni, mint a barátom.
Egy ötlet: miért nem hagyod a barátnődnél a dobozt?
Szüleidnek meg semmi köze ahhoz mit kaptál, de ha feltétlen muszály valamit, akkor tényleg jó ötlet hogy hamukázol valamit olyanról aminek nincs fizikai formája (masszázs, rendezvény, bármilyen szivesség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!